Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk chp niğde milletvekili ömer fethi gürer çiftçi soner çetin recep tayyip erdoğan binali yıldırım

AK Partili Turan: Başbakanımızı Savunmak Kılıçdaroğlu'na Kalmamıştır

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, “Başbakanımızı savunmak Kılıçdaroğlu’na kalmamıştır. Fitne çıkararak, kendi başarısızlıkları örtmek için bundan nemalanmaya çalışanlar boşuna heveslenmesin” dedi.

AK Partili Turan yazılı açıklama yayımlayarak, 22 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşmesi planlanan olağanüstü kongrenin “bir bayrak devri” olacağını belirtti.

Başbakan Davutoğlu’nun AK Parti için varını yoğunu ortaya koyduğunu vurgulayarak, “Bu süreci nifak zihniyeti ile köpürtmek isteyen Kılıçdaroğlu’na  buradan bir paye yada rant çıkmaz. Kongre sürecimizle ilgili söylemleri kendi hayal dünyasının ürünleridir. Kasetle iş başına gelen bir Genel Başkanın bizim parti içi kararlarımıza müdahil olma hakkı yoktur.  Açıklamasında helallik vurgusu yapan Kılıçdaroğlu; Hükümetimizin üyesi bir kadın bakanımızla ilgili pervasız konuşurken de helallik hakkının önemini neden bu denli idrak edememişti” ifadelerini kullandı.

 

 

“AK PARTİ DAVASI SEVDASI HER DAİM BAKİDİR”

Kılıçdaroğlu’nun kongre sürecini darbe çığırtkanlığıyla yorumladığını ve bundan nemalandığını kaydeden AK Partili Turan, “Bundan nemalanmak siyasi zihniyetini yansıtır. Bu konulara harcadığı eforu kendi partisinin istikbali için sarf etse, milletimiz için daha faydalı olacaktır. Genel Başkanımızın da açıklamasında ifade ettiği gibi; ‘AK Parti davası sevdası’ her daim bakidir. Genel Başkanımızı ve Başbakanımızı savunmak Kılıçdaroğlu’na kalmamıştır. Fitne çıkararak, kendi başarısızlıkları örtmek için bundan nemalanmaya çalışanlar boşuna heveslenmesin. Partimizin birlik ve beraberliği her daim devam edecektir. Bu harekette makamlar, mevkiler fanidir. Önemli olan bu dava bilincinin yaşamasıdır” açıklamasını yaptı.

 

 

“AK PARTİ MİLLETİN SESİNE KULAK VERİYOR”

“Bizim davamız hâlâ yaşıyor ve yaşayacaktır” diyen Turan Ak Parti’nin 15 yıllık tarihi boyunca yenilenerek güçlendiğini ifade etti. Türkiye’de ki siyasi partilerin kadrolarını yenileyemediklerine dikkat çeken Ak Partili Turan, “AK Parti ise, kadrolarını yenileyerek, tazelenerek her daim iktidara yürüyor. Milletin sesine kulak veriyor. Sırtını birtakım güçlere değil, sadece ve sadece millete dayıyor” değerlendirmesinde bulundu.

Turan açıklamalarını, “Hareketimizin liderinin Pınarhisar'a giderken söylediği gibi, 'bu şarkı burada bitmez' Pınarhisar'daki sevdamız, aşkımız neyse şimdi de odur.” İfadesiyle sonlandırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.