Öne Çıkanlar deprem azerbaycan KENAN DOĞULU meclis Yıldız Tilbe demet akalın zorlu psm Sertab Erener gülben ergen Aleyna Tilki veli ağbaba Ebru Gündeş

AK Parti’li Yavuz ‘‘PKK’nın Arka Bahçesiyle Bir Olduğunuz Sürece 1.000 Yıl Geçsede İktidar Olamazsınız’’

CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel’in, partisinin Aydın İl Başkanlığına gerçekleştirdiği ziyaretinde Cumhuriyetin 100. yılında iktidar olmaktan başka şanslarının olmadığı yönündeki sözlerine Aydın Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Metin Yavuz’dan cevap geldi. Yavuz, yaptığı yazılı açıklama da CHP’nin terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı olduğunu belirttiği HDP ile birlikte hareket ettiği ve istemezük zihniyetine devam ettikleri sürece asla iktidar olamayacaklarını belirtti.

HDP’nin TBMM’de bölücü terör örgütü PKK’nın sözcülüğünü yaptığını belirten Aydın Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Metin Yavuz, ‘‘ Özgür bey, grup başkanvekilliğini yaptığı CHP’nin bir daha muhalefette olma şansı olmadığını belirterek, kendince iktidar olabilmeleri için örgütlerine mutlak suretle çalışmalarınızı o yönde yürütün mesajı vermiş. Bir de ‘hani olurda yeniden muhalefette olursak birbirimizin yüzüne bakacak halimiz olmalı.’ diyerek örgüt içi birlik ve beraberliğe dikkat çekmeye çalışmış. Birbirlerine değil, yüzleri varsa millete dönsünler de görelim. Ama nerde. Ben meclis çalışmalarında hiç birinde o yüzü göremiyorum. PKK’nın arka bahçesi olan HDP ile birlikte saf tutan, ellerini onlarla birlikte kaldırıp, onlarla birlikte indiren, ülkemizin menfaatine yönelik hayata geçirmeye kalkıştığımız her projeye istemezuk diyerek yersiz yaygara koparan bu zihniyet, Cumhuriyetimizin değil 100.cü yılında, 1.000’nci yılında bile iktidar olamaz. Bu aziz millet, CHP’ye asla o şansı vermeyecektir.’’ dedi.

YÜZÜMÜZÜ MİLLETİMİZE DÖNDÜĞÜMÜZ İÇİN 19 YILDIR İKTİDARIZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti’nin 19 yıldır yüzünü millete döndüğü için iktidar olduğuna dikkat çeken Aydın Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Metin Yavuz, ‘‘ Başkan Erdoğan liderliğinde AK Parti 19 yıldır her zaman şeffaf olmuş, yüzünü milletine dönmüş ve hesabını yine milletine vermiş bir partidir. Aziz milletimiz de başta Başkan Erdoğan’ın cesur, dik duran, vatanına ve milletine olan aşkını biliyor ve ülkemize kazandırılan sayısız mega projelerden dolayı da yaparsa AK Parti yapar diyerek bizleri 19 yıldır iktidara taşıyor. Aziz milletimiz bize inanıyor, bize güveniyor. Çünkü bizim parti olarak hesabını veremeyeceğimiz hiçbir şeyimiz yok. Çünkü biz, her zaman milletimizin kararı başımın üzerindedir diyerek yüzümüzü her zaman aziz milletimize döndük. Dönmeye de devam edeceğiz. Ama ana muhalefet asla yüzlerini bu aziz millete dönemeyecekler. Çünkü onların bu millete hizmet etme dertleri yok. Onların tek dertleri Erdoğan gitsin. Bunu başarmak için içinde milletin olmadığı bir ittifakta eli kanlı terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı olan HDP ile bir olup, Başkan Erdoğan’ı yıpratmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Biz buna meclis çalışmalarımızda çok sık tanık oluyoruz. Atatürkçü olduklarını ifade edenler benim Atatürk’ü CHP’den kurtarmalıyız çağrıma çok kızıyorlar. Neden kızıyorsun ki kardeşim. Gazi Mustafa Kemal şuan hayatta olsaydı eğer, o partiden birçoğunuzu kapının önüne koyardı. Günümüz CHP’sine bakıyoruz, tutturmuşlar bir istemezuk gidiyorlar. Marmaray yapılacak, İstemezuk, 3. Köprü yapılacak İstemezuk, 3. Havalimanı yapılacak İstemezuk, şimdi de Kanal İstanbul yapılacak yine İstemezuk. Onlar ne kadar istemezuk deseler de bu zamana kadar nasıl yaptıysak yine yapacağız. Yapmaya da devam edeceğiz.’’ dedi.

MİLLETİMİZLE İSTİŞAREYE ÖNEM VERİYORUZ

AK Parti’nin varlık sebebinin millete hizmet davası olduğunun altını çizen Aydın Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Metin Yavuz, hizmetlerin doğru şekilde yerine ulaşması için millet ile istişarelerin çok önemli olduğunu belirtti. İstişare kültürünün AK Parti’nin mayasında olduğunu belirten Yavuz, ‘‘ Başkan Erdoğan liderliğinde AK Parti olarak, her fırsatta ve her düzeyde istişare mekanizmalarımızı çalıştırıyoruz. En büyük istişareyi de aziz milletimiz ile yapıyoruz. Bakınız, AK Parti Aydın milletvekilleri olarak bizler haftanın 4 günü, bölgemizde değerli hemşehrilerimiz ile birlikteyiz. Nöbetçi vekil uygulamasıyla il başkanlığımız da veya çalışma ofislerimizde çayımızı bu şehrin yaşayanlarıyla paylaşıyor, onları dinliyor ve notlarımızı alıyoruz. Yapmış olduğumuz istişareler doğrultusunda ilimize ve ilçelerimize daha çok yatırım kazandırabilmenin hesabını yapıyor ve bölgemiz ile ilgili çalışmalarımızı o yönde planlıyoruz. Muhalefet milletvekillerinden bir tanesini bizim gibi vatandaşı ile bir arada olduğunu gördünüz mü? Onlar vatandaşa bir şeyler kazandırmanın değil vatandaşın zırtından bir şeyler kazanabilmenin derdindeler. Bakınız bunu son zamanlarda Jeotermaller üzerinden Kızılcaköy’lü hemşehrilerimizi nasıl kullanmaya çalıştıklarına kaç defa tanık olduk. Nerede bir provakatif eylem veya söylem bakıyorsunuz muhalefetin vekilleri orada. Didim’de balık çiftlikleriyle ilgili oranın insanlarını nasıl galeyana getirmeye çalıştıklarına hepimiz tanık olduk. Çevreciyim diyen Büyükşehir Belediye Başkanının yapmadığı arıtmalardan dolayı Büyük Menderesin ve denizlerin kirletilmesine nasıl sebep olduğunu kamuoyu çok iyi biliyor. Partisinin grup başkanvekili olan Sayın Özel acaba bunları bilmiyor mu? Birbirimizin yüzüne bakabilmeliyiz derken, acaba mecliste mesai arkadaşlığı yaptığı partisinin Aydın Milletvekili Sayın Tezcan’a, partisinin il ve ilçe başkanlarına emrindeki tetikçi gazeteciler ile bir olup kumpas kuran Büyükşehir Belediye Başkanının prensinin ihraç edildiği CHP’ye geri dönmesini nasıl karşılıyor? Bu kişiler birbirlerinin yüzlerine nasıl bakabiliyorlar Sayın Özel’in bu konu da bir fikri var mı?  Aydın’a gelip te öyle boş keseden atmakla olmuyor bazı şeyler. O keseyi doğru şeyler ile doldurmak gerekiyor.’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.