Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd adana tesk yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Akçay: Oyalama Taktikleri

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, “Milliyetçi Hareket Partisi olarak cumhur ittifakının ilke ve prensiplerine bağlı olarak hareket ediyoruz.  Bu nedenle CHP'nin seçim güvenliği komisyonu adı altındaki oyalama taktiklerini kabul etmiyoruz” dedi.

Akçay yaptığı açıklamada, CHP’nin seçim güvenliği heyetinin randevu talebini neden kabul etmediklerini anlatarak şöyle dedi:

“Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Parti cumhur ittifakını kurmuşlardır. CHP seçim güvenliği adı altında yaptığı görüşmelerle kendi örtülü ittifak arayışlarını perdelemeye çalışmaktadır. Seçim güvenliği adı altında partileri ziyaret eden CHP asıl niyetini gizlemek için şimdi de MHP’den randevu talep etmiştir.

CHP her zaman yaptığı gibi çözüm üretmek yerine yine engelleyip kaos üretmeye çalışmaktadır. CHP'nin seçim güvenliği heyeti adı altında partilerle görüşerek hem cumhur ittifakına karşı örtülü ittifaklar kurmaya hem de oyalamaya çalışmaktadır. Milliyetçi Hareket Partisi olarak cumhur ittifakının ilke ve prensiplerine bağlı olarak hareket ediyoruz.  Bu nedenle CHP'nin seçim güvenliği adı altındaki oyalama taktiklerini kabul etmiyoruz. Adalet ve Kalkınma Partisi’nin iktidar sorumluluğu anlayışıyla görüşme yapması gayet doğaldır.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.