Öne Çıkanlar Arap Çin Büyükelçiliği Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi Çin Eximbanktan 300 Milyon Dolar Kredi Sağladı Çin Devlet Konseyi Gümrük Tarifesi Komisyonu Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan galataport uyuşturucu seçim BM Turizm EKütüphanesi Çelebi Havacılık

AKP’li Delican’ın İnsan Hakları Günü Mesajı

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü hakkında mesaj yayımladı. Yayımladığı mesajda demokrasi, özgürlük ve insan haklarından söz eden Delican, “İnsan haklarını savunmaya, terörre meydan okumaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.
 
Delican, Türk milletinin kendi ülkesi ve dünya insani için demokrasiden, temel hak ve özgürlüklerden yana bir millet olduğunun altını çizdiği mesajında, insan haklarına saygılı, demokratik bir hukuk devleti olarak, terörle mücadele noktasındaki kararlılıklarını dile getirdi. 
 
Dünya üzerindeki tüm insanların doğuştan sahip oldukları vatandaşlık haklarının düzenlendiği beyannameden bahseden Delican, “Gerek yasal düzenlemelerimizde gerekse uygulamalarımızda kendisini gösteren bu hassasiyet, yakın geçmişte, 15 Temmuz hain darbe girişiminde ve sonrasında milletimizce daha da büyük bir şuurla ortaya konmuştur” dedi.
 
Mesajında darbe girişiminden de söz eden Delican şu açıklamalarda bulundu:
“Bu hain saldırı anayasal düzenimize, temel hak ve özgürlüklerimize yönelik yapılmıştır. Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, Hükümetimiz ve milletimizin gösterdiği kararlı ve dik duruş ile istiklali ve istikbali koruduğumuz gibi, temel hak ve özgürlüklerimize de sahip çıktık.”
 
Bülent Delican, AK Parti Hükümeti’nin bir insanın hayatta kalması ve insan gibi yasaması için eğitimden sağlığa, sosyal güvenceden toplumsal huzurun tesisine kadar her türlü fedakârlığı ortaya koymaya devam edeceğini söyledi. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.