Akşener, “Bu Olay Milletimiz İçin Bir Yaradır”

2018’de maalesef milli şahsiyetimizi yaralayan ve boynumuzu öne eğdiren işler olduğunu belirten İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, "“Al papazı-ver papazı” dediler. “Bu teröristi kimse alamaz” dediler. Sonra, özel uçağa bindirip gönderdiler. Adam ülkesinde kahraman gibi karşılandı. Bu olay milletimiz için bir yaradır." dedi.

 İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin meclis grup toplantısında konuştu.

2019 yılında; İnşâallah zulüm ortadan kalkar. İnşâallah açlık, yoksulluk azalır. inşâallah gözyaşları diner, mazlumlar nefes alır diyen Akşener, "Geçtiğimiz hafta hain teröre yine şehitler verdik. Bütün şehitlerimize Cenab-ı Hak’tan rahmet diliyorum.. Ruhları şad olsun.. Milletimizin başı sağolsun. Türkiye yeni yılda yeni şeyler konuşmayı hak-ediyor. Ancak iktidar ülkeyi öyle bir yönetiyor ki, bırakın geleceği konuşmayı, bugünü kurtarmanın telaşındayız." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.