Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti chp abd Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

Akşener: Bunlar Kendi İçlerinde Tükenmişlik Sendromu Yaşıyorlar

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan AK Parti seçim manifestosuna ilişkin, “Arkadaş diyor ki: ‘Uçacağız, aşacağız, kaçacağız.’ Şimdi ben zannettim ki bize yalan konuşuyor. İnandım ki manifestodan sonra kendine de yalan söylüyor. Bunlar kendi içlerinde tükenmişlik sendromu yaşıyorlar. Artık bu defteri kapatmanın zamanı geldi de geçiyor” dedi.

İYİ Parti lideri Akşener, Antalya Konyaaltı Kent Meydanında düzenlediği mitingde vatandaşlara hitap etti.  İYİ Parti kurucu üyeleri arasında yer alan Yusuf Halaçoğlu’nun milletvekili aday listesinde yer almamasına ilişkin Akşener, “Sayın Halaçaoğlu, benim öğretmenimdir, hocamdır. Kayseri 1’nci sırayı istemedi. İzmir ya da Ankara’yı istedi. Genel başkan yardımcılarımız vardı. Genel başkan yardımcılarımızın altına onu koysak olmazdı. Dolayısıyla ‘beni affedin’ dedi. Ben de o karara saygı duydum” ifadelerini kullandı.

“EKONOMİYİ SİYASETÇİNİN EMRİNE VERİRSENİZ DOLAR 4.68 OLUR”

Yapılan ekonomik tercihlerin yanlışlığı yüzünden doların uçup gittiğini dile getiren Akşener, “Ekonomiyi düzeltmenin yolu güvendir, güven. Ekonomiyi eğer siz siyasetçinin emrine verirseniz, dolar olur 4.68” diye konuştu. Ahıskalı göçmenlerin kendisine miting öncesi not ilettiğini anımsatan Akşener, “Suriyeli göçmenlere oturma izni verilirken yıllardır Ahıskalı göçmen kardeşlerimiz, soydaşlarımız açıkta. Onu da çözmek bize nasip olacak inşallah” şeklinde konuştu.

“DOLARIN BAŞINI ALIP GİTMESİNİN SEBEBİ DE ERDOĞAN’IN ŞAHSINDA TÜRKİYE’NİN DÜNYADA İTİBAR KAYBETMESİDİR”

AK Parti Genel Başkanı Erdoğan tarafından açıklanan AK Parti seçim manifestosunu Akşener, şu cümlelerle değerlendirdi:

“Şimdi hayretler içinde kaldım. 16 yıldır ben yönetiyormuş gibi hissettim. Türkiye’yi ben yönetiyormuşum. Baştan aşağı arkadaş ne kadar yönetildiğini izah ediyor ve 24 Haziran akşamı her şeyin ne kadar düzeleceğini anlatıyor. Madem 24 Haziran akşamı düzelecek. Niye bugün düzeltmiyorsun kardeşim sen? Düzeltemezsin. Doların başını alıp gitmesinin sebebi de Sayın Erdoğan’ın şahsında Türkiye’nin dünyada itibar kaybetmesidir. İtibarını kaybeden liderler, ülkelerine itibar kaybettirirler. Biz ciddiyeti, liyakati, şeffaflığı ve saygınlığı dış politikamızın merkezine oturtturacağız.

“BUNLAR KENDİ İÇLERİNDE TÜKENMİŞLİK SENDROMU YAŞIYORLAR”

Ülkelerle dövüşmek yerine, ülkelerin başkanları ile ahbap olmak yerine Türkiye’nin çıkarlarını öne koyduğumuz bir dış politika anlayışımız olacak. Arkadaş diyor ki: ‘Uçacağız, aşacağız, kaçacağız.’ Şimdi ben zannettim ki bize yalan konuşuyor. İnandım ki manifestodan sonra kendine de yalan söylüyor. Bunlar kendileri içinde tükenmişlik sendromu yaşıyorlar. Artık bu defteri kapatmanın zamanı geldi de geçiyor. Allah’ın izni ile 24 Haziran akşamı bu defteri birlikte ve berabere kapatacağız.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.