Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Afrin Komatsu Tansel Tuzcu MSB Koca Dünya MHP lideri Bahçeli

Akşener, “Bunların Her Birinin Seçimlerde Bedeli Olacak”

İzmir programının ikinci gününe İYİ Parti Balçova İlçe başkanlığını ziyaret ederek başlayan Meral Akşener, gazetecilerin Coronova virüsünün araştırılması için İYİ Parti’nin vermiş olduğu önergenin reddedilmesiyle ilgili düşünceleriniz nelerdir sorusuna “Demek ki, bir tehlike yok. Eğer bu milleti tanıyorsam bunların her birinin seçimlerde bir bedeli olacak” yorumunu yaptı. 


Mecliste grubu olan bir siyasi partinin hangi konuda olursa olsun toplumu bilgilendirme açısından çalışma yapması gerektiğinin altını çizen Akşener, bir komisyon kurup önlem alınmasını sağlamak lazım dedi. 


Akşener açıklamasını “İnsan sağlığı ile alakalı bir şey ve bilgiler yetersiz özellikle sosyal medya aracılığı ile çeşitli bilgiler var. Bir süre sonra insanlarımız korkmaya başlayacak buna önlem almak üzere son derece iyi niyetli verilmiş bir araştırma önergesinin reddedildiğini görüyorum. Bu çok ilginç.  Ben eğer bu milleti tanıyorsam bunların her birinin seçimlerde bir bedeli olacak. Sonuçta bu siyasi birşey değil bir komisyon kurup hepimizi bu konuda hem önlem almaya hem de aydınlatmaya dair bir adımı bile reddedebiliyorlar. Bu da sizlerin aracılığıyla milletimizin dikkatine” diyerek tamamladı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.