Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası erdoğan Hakkari atatürk çukurova belediyesi HAVA HAREKATI kızılay recep tayyip erdoğan operasyon başbakan binali yıldırım

Akşener'den 'Ümit Özdağ' Açıklaması

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "İYİ Parti Genel Başkanı olarak söylüyorum hiçbir siyasi oluşum, platform, şahıs, kişi, partiyle herhangi bir anayasa çalışmamız yoktur.”  dedi. 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, esnaf ziyaretlerine İzmir depremi nedeni ile iptal ettiği Bilecik’te devam ediyor. Bilecik – Bozüyük İlçesi’nde ziyaretlerine başlayan Akşener, ilçe ziyaretinin ardından Bilecik Belediye Başkanı’nı makamında ziyaret etti. 

Akşener, ziyareti sırasında yaptığı açıklamada 20 aydır esnaf ziyaretlerinde bulunduğunu, sorunları dinlediğini ve Meclis’te gündeme getirdiklerini, soru önergeleri ve araştırma önergeleriyle seçmenin hakkını aradıklarını dile getirdi. 

Bir gazetecinin Ümit Özdağ’ın açıklamaları hakkındaki yorumunu sorması üzerine Akşener şu cevabı verdi: 

"BİZ NE HDP İLE NE CHP İLE NE SAADET PARTİSİ İLE HERHANGİ BİR ANAYASA ÇALIŞMASI YAPMADIK"

“Biz ne HDP ile ne CHP ile ne Saadet Partisi ile herhangi bir anayasa çalışması yapmadık. Hiçbir arkadaşım, bilgim içinde ya da dışında buna sadece HDP değil, CHP, SP dahil bir anayasa çalışması yapmadık. Ama daha ilginç bir şey var Ak Parti ile de anayasa çalışması yapıyormuşuz. Dolayısıyla Ak Parti ile de bir anayasa çalışması yapmadık. Bir cümlenin içinde hem Ak Parti hem HDP geçtiği zaman hakikaten akıl sağlına dikkat etmek lazım. Sayın Ömer Çelik bu konuda Ak Parti adına bir açıklama yaptı ama ben İYİ Parti Genel Başkanı olarak söylüyorum hiçbir siyasi oluşum, platform, şahıs, kişi, partiyle herhangi bir anayasa çalışmamız yoktur.” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.