Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti abd fırat kalkanı bugünün gündemi ihracat

Akşener: "Erdoğan Tükenmişlik Sendromu Yaşıyor"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Siz yerli ve milli değilsiniz. Siz GDO’sunuz. Siz şarbonsunuz” derken, “Sayın Erdoğan tükenmişlik sendromu yaşıyor artık” ifadelerini kullandı.

Akşener, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, AK Parti ve MHP’yi eleştirirken, özetle şunları söyledi:

“Bunların ilişkisi bir ittifak ilişkisi olmanın ötesine geçmiştir. Bu ikili artık birbirine mecburdur. Bu bir, köle-sahip ilişkisidir. Küçük ortak büyük ortağın mütemmim cüzü haline gelmiştir. Türkiye’yi uçuruma sürükleyen bu ikili şimdi de ‘af’ tasarısıyla gündemi meşgul ediyor. Taktik hep aynı, başrol oyuncusunun aklına bir şey geliyor. Yancısı kendi bulmuş gibi dillendiriyor. Terörün en büyük finansörleri olan uyuşturucu kaçakçılarını 'affedelim' diyorlar. Hırsızları, ihale fesatçılarını 'affedelim' diyorlar. Mafya bozuntularını 'affedelim' diyorlar.

Daha ilgincini söyleyeyim size; milliyetçi geçinen, milliyetçilikten geçinen parti, Türklüğe hakareti de af kapsamına almış. Onu da 'affedelim' diyor. ‘Ortağım milliyetçiliği ayaklar altına alır da ben geri durur muyum’ demiş, 301. maddeyi de araya sıkıştırmış.

“SARAY YANCISINDAN MİLLİYETÇİ OLMAZ”

‘Tekeden süt çıkmaz’ diye uzun uzun anlatıyordu ya hani. Evet, tekeden süt çıkmaz. Ama bilinsin ki saray yancısından da milliyetçi olmaz. Milliyetçiden de saray paspası olmaz, olamaz. Milliyetçiler ipeğe sarılı çeliktir. Ne yana çeksen o yana uzayan lastik adamlardan milliyetçi olmaz, olamaz. Bakın vesileyle şunu da peşinen söyleyeyim; bu af hikayesini getirir de FETÖ’nün kodamanlarının salıverilmesine bağlarsanız, dünyayı size dar ederiz bilesiniz.

“BU, KAPİTÜLASYONLARIN HORTLATILMASIDIR”

Tayyip Erdoğan çıktı dedi ki 'ekonomimizdeki tablonun Amerika’yla bir ilgisi yok'. Ne zaman söyledi bunu? Milletin varını yoğunu teslim ettiği damat Berat, ‘Amerikan şirketiyle çalışmaya karar verdik’ dedikten sonra. Çünkü artık mızrak çuvala sığmıyor. FETÖ okullarından yetişmiş damat Berat, açıkladığı yeni ekonomik programın yönetim ve denetimini McKinsey adlı Amerikan şirketine vermiş. Hani daha düne kadar ‘Türkiye’ye ekonomik savaş açtı’ dedikleri Amerika’nın şirketine. Çok açık ve net söylüyorum, bu ikinci bir kozmik oda  davasıdır ve vakasıdır. Bu, kapitülasyonların hortlatılmasıdır. Bu Düyun-u Umumiye’nin tekrar kurulmasıdır.

Buradan Türk milletine söz veriyorum; bu anlaşmayı imzalayanları, uygulayanları, devletin genetik kodlarını Amerikan şirketine aktaranları affetmeyeceğiz. Günü geldiğinde kesinlikle yargılayacağız. Damat Berat’ın açıkladığı yeni ekonomik program, açıkça  IMF’siz bir IMF programıdır.

“HEPİMİZ AYNI GEMİDEYİZ VE GEMİ HIZLA SU ALIYOR”

Hepimiz aynı gemideyiz ve gemi hızla su alıyor. Gelin, Meclis’teki tüm partiler bir araya gelip, teşhis ve tedaviyi birlikte konuşalım. Sorumlusu biz değiliz ama sorunumuz ortak. Ne gerekiyorsa elbirliğiyle yapalım.

Kriz hanedana yok, hanedanın bol keseden ihale dağıtıp, semirttiği tosuncuklara yok. Sayın Erdoğan’a çağrımdır, yaptığın işin sorumluluğunu üstlen. Ahlak bunu gerektirir. Kendine Tatar Ramazan süsü veriyorsun ama her yaptığını başkasının üstüne atıyorsun.

“SİZ GDO’SUNUZ, ŞARBONSUNUZ”

Aşureyi bile milli ve yerli olmaktan çıkardı bunlar. Siz yerli ve milli değilsiniz. Siz GDO’sunuz. Siz şarbonsunuz. Siz ithal samansınız. Siz milletin ağzının tadını kaçıran yapay tatlandırıcısınız.

Çok konuşan boş konuşur Sayın Erdoğan. Direksiyonda sen varsın ve yokuş aşağı inen freni patlamış kamyon gibiyiz. Çek sağa ve bu dar günde biraz milleti düşünüp, aç kulağını dinle. Sayın Erdoğan tükenmişlik sendromu yaşıyor artık. Yönetemiyor, gündem belirleyemiyor, dün ak dediğine bugün kara diyor. Her geçen gün Türkiye’ye maliyeti artıyor. Allah korusun, kalırsa yandık. Kalırsa ülkeyi kökten batıracak.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.