Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti chp abd Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

Akşener, "Gelin, Bu Defa Gerçek Bir Müjde Verin. Atanamayan Öğretmenlerimizi Öğrencilerine Kavuşturun”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Gelin, bu defa gerçek bir müjde verin. El üstünde tutmanız gerekirken, hor görüp, ısrarla mağdur ettiğiniz atanamayan öğretmenlerimizi öğrencilerine kavuşturun." dedi. 

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Akşener, "Son dönemde, her sıkıştığında bir müjde icat eden iktidara çağrımdır; Gelin, bu defa gerçek bir müjde verin.

El üstünde tutmanız gerekirken, hor görüp, ısrarla mağdur ettiğiniz atanamayan öğretmenlerimizi öğrencilerine kavuşturun." ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.