Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti abd fırat kalkanı bugünün gündemi ihracat

Akşener: Zelal Topçu'nun Bulunması İçin Tüm Yetkililere Çağrıda Bulunuyorum

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Zorbalığa maruz kalmış olan Zelal Topçu'nun derhal bulunması için tüm yetkililere ve güvenlik güçlerimize çağrıda bulunuyor, sizlere bu olayın bizzat yakın takipçisi olacağımı ifade etmek istiyorum” dedi.

İYİ Parti lideri Akşener, bugün Mersin’de bindiği minibüsten kaçırılan Zelal Topal’la ilgili Twitter’dan açıklamalarda bulundu. Akşener, açıklamasında şunları kaydetti:

“Gencecik bir kızımız bindiği minibüste, herkesin gözü önünde, evlilik teklifini reddettiği bir zorba tarafından güpegündüz kaçırılıyor. Bu korkunç olay Türkiye'de kadınlara uygulanan şiddetin ne noktaya geldiğini görmemiz açısından son derece önemlidir. İYİ Parti Genel Başkanı, daha da önemlisi bir kadın ve bir anne olarak söz veriyorum; ‘Kadın özgürce yaşayacak, istemediği erkekle birlikte olmayacak, istediği her saatte, istediği her yere çekinmeden gidebilecek, kadın istediği gibi giyinecek.’

Bu vesileyle bu zorbalığa maruz kalmış olan Zelal Topçu'nun derhal bulunması için tüm yetkililere ve güvenlik güçlerimize çağrıda bulunuyor, sizlere bu olayın bizzat yakın takipçisi olacağımı ifade etmek istiyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.