Öne Çıkanlar galatasaray Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar Koronavirüs terörist Covid19 bugünün gündemi gündem özeti rusya chp enflasyon AİLE kılıçdaroğlu

Akşener’den Şanlıurfa Yorumu: Devlet Görevlilerini, Devletin Namusuna Sahip Çıkmaya Davet Ediyorum

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener, Şanlıurfa’da bazı sandıklara fazladan oy atıldığı ve seçim güvenliğinin ihlal edildiği iddiaları üzerine gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirterek, “Milletin oyunu özgürce ve güven içerisinde kullanabilmesi devletin namusudur. Konuyla ilgili devlet görevlilerini, devletin namusuna sahip çıkmaya davet ediyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı Adayı Akşener, Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde bazı sandıklara fazladan oy atıldığı ve seçim güvenliğinin ihlal edildiğine yönelik iddialara ilişkin Twitter hesabı üzerinden açıklama yaptı. Şanlıurfa'daki gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirten Akşener, “Milletin oyunu özgürce ve güven içerisinde kullanabilmesi devletin namusudur. Konuyla ilgili devlet görevlilerini, devletin namusuna sahip çıkmaya davet ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.