Öne Çıkanlar İyi Parti ak parti sözcüsü ömer çelik çin ak parti Afrin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Akşener Hakkari AİLE kosgeb Argylle: Gizli Casus Op. Dr. Volkan Erdoğan

Albayrak-Miller Görüşmesi

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Gazprom Yönetim Kurulu Başkanı Aleksey Miller ile bugün İstanbul’da bir araya geldi.

Enerji Bakanı Berat Albayrak bugün İstanbul'da bir araya geldiği Rus enerji şirketi Gazprom'un Başkanı Alexei Miller ile ikili ve bölgesel enerji işbirliği konularını ele alırken, bu görüşmenin ardından BOTAŞ ile Gazprom'un üst düzey yetkilileri teknik görüşmelere başladı.
 
Taraflar toplantıda Türk Akımı projesinin uygulamaya başlanması için gerekli tüm izinlerin en yakın zamanda verilmesi konusunda anlaştı.
 
Rus doğalgazının Türkiye’ye yönelik arzının şartlarına ilişkin ticari görüşmeler devam edecek. Taraflar ayrıca bölgesel enerji işbirliğine ilişkin başlıca hususları da görüştü. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.