Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi chp niğde milletvekili ömer fethi gürer çiftçi çukurova belediye başkanı soner çetin soner çetin

"Ana Muhalefet Partisi Meclis Kürsülerini FETÖ’ye Kiralayarak Bu Kalleş Saldırılara Kol Kanat Germiştir"

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ana muhalefet partisi ve başındaki zatta meclis kürsülerini FETÖ’ye kiralayarak bu kalleş saldırılara kol kanat germiştir. Hiç utanmadan, arlanmadan zerrece yüzleri kızarmadan haftalarca FETÖ’nün linç kampanyasına destek oldular” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şahin Göktürk Spor Salonu’nda partisinin Beykoz 6. Olağan İlçe Kongresi’ne katıldı. Kongrede bir konuşma yapan Erdoğan, AK Parti’nin metal yorgunluğunu üzerinden attığını belirterek, “Metal yorgunluğu gitti, yeni bir diriliş başladı. Buna ne diyorum: Bu bir diriliş müjdesi diyorum. Her geçen gün daha da büyüyor daha da güçleniyoruz” ifadelerini kullandı.

“AK PARTİ, TÜRKİYE’DE İSTİKRARIN, DEMOKRASİNİN, TOPLUMSAL BARIŞ VE HUZURUN DİNAMOSU OLMUŞTUR”

AK Parti büyüdükçe Türkiye’nin büyüdüğünü, AK Parti güçlendikçe Türkiye ve Türk milletinin güçlendiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin bu kutlu yolculuğunu engelleme çalışmalarını ve namluların AK Parti’ye çevrilmesinin sebebinin bu olduğunu dile getirdi. “Cumhuriyet Mitinglerinden parti kapatma davasına; gezi olaylarından 17-25 Aralık’a; Çukur eylemlerinden 15 Temmuz’a kadar hedefe demokrasimizle beraber AK Parti’nin yerleştirilmesinin yegane nedeni budur” diyen Erdoğan, bugün AK Parti’nin millet ile beraber milyonlarca kişinin umudu, sığınağı ve gözbebeği olduğunu belirtti. Erdoğan, “Eğer yüz milyonlar AK Parti ile yürüyorsa bunun tek sebebi vardır, seviyorlar. Bu harekete seviyorlar” açıklamalarında bulundu.

AK Parti’nin kaderi ile Türkiye’nin kaderi tıpkı bir halat gibi örülmüş, etle tırnak gibi birbirine geçtiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “AK Parti geldiği nokta itibariyle, Türkiye’de istikrarın, demokrasinin, toplumsal barış ve huzurun dinamosu olmuştur. Bunun için hepimizin çok dikkatli, uyanık olması gerekiyor” şeklinde konuştu.

“AYLAR BOYUNCA SAHTE KARAKTERLER ÜZERİNDEN İTİBAR SUİKASTLARI DÜZENLEMİŞ, YALAN VE İFTİRA ÜSTÜMÜZE BOCA EDİLMİŞTİR”

2019’daki seçimler öncesinde AK Parti’nin birlik ve beraberliğini örselemeye, gücünü azaltmaya, konsantrasyonunu bozmaya yönelik teşebbüslerin olmasının kaçınılmaz olacağını kaydeden Erdoğan,  özellikle kendi hastalıklarını, kendi kısır tartışmalarını AK Parti’ye sirayet ettirmek isteyenler muhakkak çıkacak olduğunu söyledi. Denetimsiz ve alabildiğine serbest bir alan sosyal medya son yıllarda bu tür operasyonların ana mecrası haline geldiğini vurgulayan Erdoğan, “Nitekim gezi olayları, 17-25 Aralık darbe girişimlerinde FETÖ bu alanı pervasızca, hoyratça, namertçe kullanmaktan çekinmemiştir. Haftalar, aylar boyunca şişirilmiş hesaplar, sahte karakterler üzerinden itibar suikastları düzenlemiş, yalan ve iftira üstümüze boca edilmiştir” ifadelerini kullandı.

ANA MUHALEFET PARTİSİ MECLİS KÜRSÜLERİNİ FETÖ’YE KİRALAYARAK BU KALLEŞ SALDIRILARA KOL KANAT GERMİŞTİR

Milli ve yerli tavır sergileyen kim varsa FETÖ’nün tetikçilerinin hedefi olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ana muhalefet partisi ve başındaki zatta meclis kürsülerini FETÖ’ye kiralayarak bu kalleş saldırılara kol kanat germiştir. Hiç utanmadan, arlanmadan zerrece yüzleri kızarmadan haftalarca FETÖ’nün linç kampanyasına destek oldular. Ana muhalefet ortalığa boca edilen iftira ve montajlardan nemalanmaya çalışırken biz bu ahlaksızlığa prim vermedik. FETÖ’nün sosyal medya terörizmine asla boyun eğmedik. Hayata geçirdiğimiz hukuki ve idari tedbirlerle FETÖ’nün linç ve karalama furyasının önünü kesmeyi başardık” diye konuştu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.