Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit tesk adana Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Akşener yunanistan esnaf

Atama Kararları Resmi Gazete’de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dört Bakan Yardımcısı, iki Başdanışman ve üç Rekabet Kurulu Üyesi atadı.

Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcılıkları, Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığı ve Rekabet Kurulu Üyeliklerine yapılan atamalar Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı. Kararlara göre Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanlığı Bakan Yardımcılıklarına Ahmet Erdem ve Ayşe Ergezen, Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcılıklarına İbrahim Er ile Reha Denemeç atandı. Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığına ise Turkuvaz Medya Grubu'nda Kurumsal İletişim Grubu Başkanlığı yapan Fecir Alptekin, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları eski Başkanı Zafer Çubukçu getirildi. Kararnamelere göre Ahmet Algan, Hasan Hüseyin Ünlü ve Şükran Kodalak, Rekabet Kurulu’nun yeni üyeleri oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.