Öne Çıkanlar Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar Koronavirüs chp Covid19 AİLE galatasaray kılıçdaroğlu tesk genel başkanı bendevi palandöken cumhurbaşkanı erdoğan cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan abd rusya

Bahçeli: Afrin’e Türk Bayrağını Diken Kahramanlarımızla Övünüyorum

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Afrin ilçe merkezinin ele geçirilmesine ilişkin, “Afrin’e Türk bayrağını diken kahramanlarımızla övünüyorum” dedi.

MHP lideri Bahçeli, Twitter hesabından bugün hayatını kaybeden eski bakanlardan Hasan Celal Güzel ve Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin ilçe merkezinin ele geçirilmesine ilişkin paylaşımlarda bulundu. Bahçeli, hayatını kaybeden Güzel için, “Türk siyaset ve devlet hayatının saygın isimlerinden Sayın Hasan Celal Güzel’in vefatından büyük bir üzüntü duydum. Merhum Güzel’in gerek bürokraside, gerekse de siyaset alanında Türkiye’ye önemli hizmetleri geçmiştir. Merhum Hasan Celal Güzel’e Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine sabır ve başsağlığı niyaz ediyorum”  ifadelerini kullandı.

“İSTİKBAL TÜRKİYE’NİN KAVLİ, İSTİKLAL TÜRK MİLLETİNİN KADERİDİR”

Afrin ilçe merkezinin ele geçirilmesine ilişkin ise, “Afrin’e Türk bayrağını diken kahramanlarımızla övünüyorum” ifadelerini kullanan MHP lideri Bahçeli, terörle mücadelenin sonuna kadar devam edeceğini görmekten, hiçbir gevşemeye, hiçbir esnemeye uğramadan sürecek olmasından da umutlu ve kıvanç dolu olduğunu dile getirdi. Türkiye’nin milli birlik ve dayanışma ruhundan aldığı güç ve ilhamla; güney sınırları boyunca sahnelenen "hain girişim, dayatma ve teşebbüsleri" kaynağında etkisiz hale getirerek, "karanlık hesaplara izin vermeyeceğini" belirten Bahçeli, “Ay yıldızlı al bayrak göndere çekildiği her yerde barışın, huzurun, sükûnetin, istikrarın, kurtuluşun ve dengenin simgesi ve selamet müjdesi olacaktır. İnanan kazanacak, sırtını Hakk’a dayayan, haklı ve iradeli olan mutlaka sonuç alacaktır. Unutmayalım ki, istikbal Türkiye’nin kavli, istiklal Türk milletinin kaderidir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.