Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu HAVA HAREKATI DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı cumhurbaşkanı ak parti genişletilmiş il başkanları toplantısı İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ (ECLAC CUMA GÜNÜ kredi ihracı cumhurbaşkanı erdoğan bıst 100 endeksi

Bahçeli: Alçaklara Sabır Ve Tahammül Kalmamıştır

 

 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ‘’Gazi Meclis’in kürsüsünde teröristleri öven, polis ve askerlerimizi katliamcı olarak suçlayan alçaklara sabır ve tahammül kalmamıştır’’ dedi.

MHP lideri Bahçeli, Gündemi Twitter hesabından değerlendirdi. Bahçeli, Dokunulmazlıkların kaldırılması ve son günlerde artan terör olaylarına değindi.

 Terör olaylarının devam ettiğine dikkat çeken MHP lideri Bahçeli, ’’Şiddet salgını dinmiyor, durmuyor, durulmuyor; varlığımızı ve geleceğimizi tehdit ediyor. Koskoca bir millet şiddete kurban gidiyor’’ ifadelerini kullandı.

Açıklamalarına Peyami Safa’dan yaptığı alıntıyla devam eden Bahçeli, “ ’Bu dünyada ölümden başka her şeyin çaresi vardır.’ Var olmasına var da, hani nerede? Bardağın dibinde kalmış bir damla gibi esenlik ve bahtiyarlık. Gemi su alıyor, fırtına kopmuş geliyor, hala tedbir yok, ama tahrik çok’’ değerlendirmesinde bulundu.

 

 

-‘’BURSA’DAKİ VAHŞİ SALDIRIDA ALLAH’TAN ÖLEN OLMADI’’-

MHP lideri Bahçeli, şehirlerin bombadan ve bombacılardan geçilmediğini vurgulayarak şu ifadelere yer verdi:

‘’Ankara, İstanbul derken cinayet butonuna Bursa’da basılıyor. Katiller yine patlıyor. Dün akşam saatlerinde Bursa Ulu Cami yakınlarında teröristler mesaideydi. Bu elim hadisede masum insanlarımız hedef alındı. Bursa’daki vahşi saldırıda Allah’tan ölen olmadı. Bu vesileyle yaralanan kardeşlerimize şifa ve geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum’’

 

 

-‘’ MİLLİ NAMUS VARLIĞIMIZIN TEMİNATIDIR’’-

Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen patlamada bir askerin yaralandığına dikkat çeken Bahçeli, ‘’Merak ediyorum, Türkiye nereye gidiyor?’’ sorusunu sorarak şunları kaydetti:

’’ En son Şırnak’ta bir Üsteğmenimizi kaybettik. Şehidimize Allah’tan rahmet diliyorum. Acılarımızı paylaşarak hafifleteceğiz. Zalimleri, hainleri asla güldürmeyecek, sevindirmeyeceğiz. Milli birlik istikbale açılan kapı, istiklali tutan güçlü eldir.Bu ele uzanan her kirli ve karanlık niyet namusumuza kast etmiş sayılacaktır Milli namus varlığımızın teminatıdır. Çiğnenirse yok olur, çözülürse mahvoluruz. Bu nedenle herkes uyanık ve şuurlu davranmalıdır.’’

 

 

-‘’PKK PİYONLARININ ARTAN PROVOKASYONLARINI GÖRECEKSİNİZ’’-

Teröre karşı ortak tepki çağrısı yapan MHP lideri Bahçeli, ‘’Çünkü terör Türkiye’ye doğrulmuş silah, vurulmuş prangadır ve mutlaka kırılmalıdır. TBMM’ye bir bakın, PKK piyonlarının artan provokasyonlarını göreceksiniz. Dün geceki sahneler, bugünkü manzaralar kaygı vericidir. Gazi Meclis’in kürsüsünde teröristleri öven, polis ve askerlerimizi katliamcı olarak suçlayan alçaklara sabır ve tahammül kalmamıştır’’ ifadelerini kullandı.

 

 

-‘’TERÖR KURYELERİ HAK ETTİĞİNİ BULMALIDIR’’-

Dokunulmazlıkların kaldırılmasının kaçınılmaz olduğuna vurgu yapan Bahçeli, ‘’Bu tarihi görevden hiç kimse kaçmamalıdır. Artık Türkiye arınmalı, rahatlamalıdır. Genel Kurul ve komisyon çalışmalarını sabote eden, Kandil talimatıyla kilitleyen terör kuryeleri hak ettiğini bulmalıdır. Başka seçenek yoktur’’ dedi.

 

 

-‘’ÇIKAR KONUŞUNCA VİCDAN SUSAR’’-

MHP lideri Bahçeli paylaşımında Cemil Meriç’ten “Çıkar konuşunca vicdan susar” alıntısını yaparak, ‘’Şimdi vicdan konuşsun, çıkar ilelebet sesini kessin. Gözyaşlarımızı içimize akıttık, heder olmuş bir ruh haliyle sabrın kollarına sığındık. Velakin suçlular cezasını artık bulsun, temizlenelim’’ ifadelerini kullandı.

 

 

-‘’ZEHİRLİ NİYETLERİ OLANLARDA MİLLİ ÖFKEDEN KURTARILAMAZ’’-

MHP lideri Bahçeli, paylaşımlarını şu ifadelerle sonlandırdı:

‘’Gözü tanede olan kuşun ayağı tuzaktan kurtulmazmış. Ben de diyorum ki zehirli niyetleri olanlar da milli öfkeden kurtarılamaz. Yaşlanarak değil, yaşayarak tecrübe kazanırız. Düne bakınca geleceği görürüz. Haine bakınca viran olmuş, veda etmiş insanlığı tanırız. Hiç şüpheniz olmasın, kim ne söylerse söylesin; bugünleri aşacağız, zorlukları birer birer kurumuş yapraklar gibi ufalayacağız.’’ 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.