Bahçeli: Başvuruyu Delegemiz Yaptı

MHP lideri Devlet Bahçeli, kurultay sürecine ilişkin olarak Anayasa Mahkemesi'nin kararının beklenmesi yönünde Yargıtay’a yapılan başvuruya ilişkin, “Bu başvuruyu MHP’nin 11. Büyük Kurultayı'nda sorumluluk almış bir delege arkadaşımızın başvurusudur” dedi.

MHP Genel Başkanı, partisinin grup toplantısının ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı.

“Anayasa Mahkemesi kararı beklensin yönünde bir başvuru oldu kurultay süreciyle ilgili olarak ne diyorsunuz?” sorusuna Bahçeli, “Bu başvuru MHP’nin 11. Büyük Kurultayında sorumluluk almış bir delege arkadaşımızın başvurusudur. Her gün yeni bir şey gündeme gelmektedir. Her gün televizyonda MHP tartışılmaktadır. Özellikle buradan belirtmek istiyorum Adalet ve Kalkınma Partisi'nin 2. Olağan Büyük Kongresinde basınla görüşmeler yapan siyasi mensupların düşüncelerini almak yerine basın mensupları özellikle MHP’yi gündeme taşıyarak 'kurultay kaosu' adı altında bir ifade kullanmaktadır. Basın mensubu kardeşlerimin nereye hizmet ettiklerini anlamakta güçlük çekiyoruz ve gittikçe de saygımızın azaldığını ifade etmek istiyorum” yanıtını verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.