Öne Çıkanlar gündem özeti cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist MSB gündem başlıkları enflasyon CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş abd fırat kalkanı bugünün gündemi

Bahçeli: Cani Ruhlular, İnsanlığın Defolu Yüzleri Minik Bir Köpeğe Kast Etmişler!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Sapanca’da, bir ormanlık alanda, dört bacağı hunharca kesilmiş halde bulunan bir köpek yavrusu insanım diyen herkesi infial ve isyana sürükledi. Gözümün önünden o fotoğraf bir türlü gitmiyor. Cani ruhlular, insanlığın defolu yüzleri minik bir köpeğe kast etmişler! Ne hazin değil mi?” dedi.

MHP lideri Bahçeli, sosyal medya hesabı Twitter’dan Ramazan Bayramı ile dün Sakarya’nın Sapanca ilçesinde patileri ve kuyruğu kesilmiş halde bulunan ve veterinerler tarafından yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayan yavru köpeğe ilişkin paylaşımlarda bulundu.

Ramazan Bayramı’nda sevinçleri artırmanın, hüzün ve hasretleri azaltmanın peşinde olduklarını belirten Bahçeli, “Sıkılı yumruklar açılsın, çatık kaşlar düzelsin, buruk kalpler dirilsin, yaralı bakışlar iyileşsin arzusundayız. Çok şey değil, sadece huzur, saadet, adalet ve mehabet istiyoruz” açıklamasında bulundu.

“İnsanı insan yapan vicdanıdır” diyen Bahçeli, bayramın maşeri vicdanın tecelli ettiği, muhabbet pınarlarının gönülden gönüle akıp coştuğu müstesna zamanlar olduğunu dile getirerek, “Dileğim her günümüzün bayram olması, her anımızın bayram coşkusuyla dolup taşmasıdır” ifadelerini kullandı.

“CANİ RUHLULAR, İNSANLIĞIN DEFOLU YÜZLERİ MİNİK BİR KÖPEĞE KAST ETMİŞLER!”

Katledilen yavru köpeğe ilişkin ise MHP lideri Bahçeli, şunları kaydetti:

“Bu bayramda şahsımı çok sarsan, yüreğimi fazlasıyla sızlatan bir haberi Sakarya’nın Sapanca ilçesinden aldım. Hiçbir vicdana, hiçbir insanlık değerine sığmayacak bir şiddet ve alçaklığın bir hayvana, bir köpek yavrusuna reva görüldüğünü irkilerek öğrendim.

Sapanca’da, bir ormanlık alanda, dört bacağı hunharca kesilmiş halde bulunan bir köpek yavrusu insanım diyen herkesi infial ve isyana sürükledi. Gözümün önünden o fotoğraf bir türlü gitmiyor. Cani ruhlular, insanlığın defolu yüzleri minik bir köpeğe kast etmişler! Ne hazin değil mi?

“KARINCAYI BİLE İNCİTMEKTEN SAKINAN BİR MEDENİYETTEN BÖYLESİ AŞAĞILARIN AŞAĞISI YARATIKLAR NASIL ÇIKTI?”

Bacakları kesilmiş köpek yavrusu hepimizin vicdanını kanattı. Be hey canavarlar, gücünüz bu masum hayvana mı yetti? Katiller nasıl bir ruh haline sahipti? İnsanlığın utanç vesikası olan canilere söylenecek ne bir söz, dehşet verici fiillerini örtecek ne de bir kılıf vardır!

İşkence ve eziyete maruz kalan yavru köpek can verdi. Ama altında insanım diyen herkes kaldı. Karıncayı bile incitmekten sakınan bir medeniyetten böylesi aşağıların aşağısı yaratıklar nasıl çıktı? Üzerinde mutlaka durup düşünmemiz gereken soru emin olunuz budur.

“UNUTULMASIN MERHAMET EDENE ALLAH DA MERHAMET EDER”

Allah’ın her yarattığını aziz bilen bir inancın mensupları hayvan katillerini affetmeyecektir. Ha bir köpek yavrusunu kesmişler, ha bir emzikli bebeği katletmişler, mana ve muhteva olarak hiçbir fark yoktur.

Bilhassa söylemeliyim ki, hayvanlara karşı işlenen suçların Ceza Kanunu kapmasına alınması için er mücadeleyi yapacağız. 5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanununda ihtiyaç duyulan iyileştirmeleri de kesinlikle sağlayacağız. Hem insan hem de hayvan katilleriyle mutlaka hesaplaşacağız.

Unutulmasın merhamet edene Allah da merhamet eder.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.