Öne Çıkanlar terörist Covid19 cumhurbaşkanı erdoğan Koronavirüs türkiye yunanistan vakıfbank abd ANTALYA merkez bankası esnaf TarımÜFE

Bahçeli: Cumhurbaşkanı Seçimlerinde AK Parti’yle Beraber Hareket Edeceğiz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2019 seçimlerine ilişkin, “Milletvekili ve cumhurbaşkanı seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi’yle beraber hareket ederek cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin kökleşmesine katkı sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

MHP lideri Bahçeli, Osmaniye’de katıldığı Masal Park açılış töreninde konuşma yaptı. Konuşmasında 2019 seçimlerine değinen Bahçeli, Türkiye’nin yeni bir siyasi sürece girdiğini ve bundan geri dönüşün olmadığını bildirdi. Bahçeli, konuşmasında “Yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimindeki ölçümüz, Türkiye’nin birlik ve dirliğini korumak, beka ve istiklalini yaşatmaktır. Bu itibarla milletvekili ve cumhurbaşkanı seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi’yle beraber hareket ederek cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin kökleşmesine katkı sağlamayı hedefliyoruz. 15 Temmuzda oluşan milli birlikteliğin; 7 Ağustos Yeni Kapı ruhu, 16 Nisan halk oylaması şuuruyla 2019 seçimlerine taşınmasını ve temellenmesini arzuluyoruz. Milletimizin beklentilerine kulak veriyoruz” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.