Öne Çıkanlar Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu Kovid19 cumhurbaşkanı Türkiyede Koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı bugünün gündemi CHP GRUP BAŞKANVEKİLİ ENGİN ALTAY ihracat Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş

Bahçeli Konuşmak İstemedi, Kılıçdaroğlu da Bahçeli İstemedi Diye Konuşmadı, Başbakan da Konuşmuyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın organize ettiği Meclis gece yarısı protokol konuşmalarında liderler geri çekildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Meclis Başkanı konuşacak.

Edinilen bilgilere göre; gece yarısı programında konuşmacılar arasında grup başkanları olarak Başbakan Binali Yıldırım ile Devlet Bahçeli vardı. CHP’nin tepkisi üzerine protokol konuşmalarına CHP ve HDP’de dahil edildi. Ancak, dün akşam saatlerinde Devlet Bahçeli, gece programında konuşmayacağını iletti. Ardından da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün öğlen saatlerinde Meclis Başkanlığı’na konuşma yapmayacağını bildirdi. Grup Başkanlarının konuşmama karının ardından, Başbakan Binali Yıldırım da, AK Parti Grup Başkanı sıfatıyla protokol konuşması yapmayacağını iletti. Bunun üzerine protokol konuşmasını Cumhurbaşkanı ile Meclis Başkanı yapacak.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.