Öne Çıkanlar kılıçdaroğlu palandöken esnaf Akşener DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan babacan Çukurova Demirspor Kulübü Başkanı Kamil Aslan Arap 13 Aralık 2023 Çarşamba Gündemi Çin Borsalarında İşlem Gören İnovasyon Şirketi Sayısı Çinli Bilim İnsanları Çinde kullanımda olan 5G baz istasyonu sayısı

Bahçeli’den Terör Saldırısı Açıklaması: Tesadüfi Görülmemeli

Bahçeli, İstanbul’da yaşanan terör saldırısıyla ilgili yazılı açıklama yaptı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli açıklamasında, “Ülkemizin sosyal ve siyasal uzlaşma kulvarına girmeye başladığı şu günlerde karanlık ellerin, kaos ve kriz tetikçilerinin anında devreye girmesi tesadüfi görülmemelidir” ifadelerini kullandı.

“İnsan kanından beslenen, en küçük acıma duygusuna, vicdan kırıntısına sahip olmayan şerefsiz terör cellatları dün gece İstanbul’u kana bulamıştır” açıklamasında bulunan Bahçeli, “Mevlid Kandili’ni idrak ettiğimiz bugünde milletimiz infial içindedir. Hainler bir kez daha sahneye çıkmışlar ve Türkiye’yi yasa boğmuşlardır. İstanbul Beşiktaş Vadafone Arena yakınında ve Maçka Parkı’nda düzenlenen terör saldırılarında canlarımız gitmiş, evlatlarımız şehit edilmiş, milli yürekler kasıp kavrulmuştur” dedi.

“Milletimiz Bir Ve Beraberdir”
Türkiye’yi teslim alarak yıkmak, yok etmek isteyenlerin hunhar ve hayasız eylemlerine bir yenisini daha eklediklerini dile getiren Bahçeli, “Bu korkunç ve kahredici terör saldırısına karşı milletimiz bir ve beraberdir ve sorumluların bulunup cezalandırılmasını, dökülen kanların yerde bırakılmamasını istemektedir. Unutulmamalıdır ki terörizm amacına asla ulaşamayacak, Türkiye’nin çözülmesini, bölünmesini, dağılmasını planlayan iç ve dış odaklar imha edileceklerdir. Bundan kaçış ve kurtuluş yoktur” diye açıklamasını sürdürdü.

“Kaos ve Kriz Tetikçileri”
Terörün bir insanlık suçu, fail ve taraflarının da insan canına kast eden, huzur ve barışa karşı gelen zulmün ve zilletin “alçak taşeronları” olduğunu kaydeden Bahçeli, şöyle devam etti:

“Ülkemizin sosyal ve siyasal uzlaşma kulvarına girmeye başladığı şu günlerde karanlık ellerin, kaos ve kriz tetikçilerinin anında devreye girmesi tesadüfi görülmemelidir. Ancak Türk milleti meşum ve melun oyunları bozmaya muktedirdir. Türkiye Cumhuriyeti her türlü iğrenç ve namert operasyonu göğüsleyip ezecek güç ve kudrettedir.”

PKK, FETÖ, IŞİD, PYD-YPG ve DHKP-C’nin milli vakar ve namus karşısında yerle yeksan olacağını vurgulayan Bahçeli, “Türkiye’nin milli beka ve barışını tasfiye etme cüretini gösterenlere karşı 79 milyon Türk vatandaşı tek yumruk ve tek ses hareket ederek hainlere göz açtırmayacaktır. Milli birlik ve dayanışma bağlarını daha da sağlamlaştırarak bugünleri aşmak, bu zulmeti yenmek zorunda olduğumuz iyi bilinmelidir.

Türkiye terörizme karşı teyakkuzda olduğundan dolayı MHP sorumlu, ahlaklı, ilkeli ve milli duruşunu sonuna kadar koruyarak devletinin ve milletinin yanında fedakarca mücadele edecektir” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Bahçeli, açıklamasında, “İstanbul Beşiktaş’ta iki ayrı şekilde meydana gelen terör saldırısından duyduğum derin üzüntüyü bildiriyor, terörizmi şiddetle lanetliyorum” diyerek, şehitlere Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifa diledi
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.