Öne Çıkanlar gündem özeti terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk MSB gündem başlıkları enflasyon HAVA HAREKATI tesk genel başkanı bendevi palandöken tüik abd CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak

Bakan Akar'dan Bedelli Açıklaması: Yasanın Gençlerimize Hayırlı Olmasını Diliyorum

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, bedelli askerlikle ilgili “Bu çalışma şu anda komisyonda ve Genel Kurul’da görüşülecek ve bu çerçevede gerekli sonuçları hep birlikte takip ediyoruz. Çıkacak yasanın da ülkemize, milletimize, gençlerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Bakan Akar, Kayseri Valiliği’ni ziyaret etti. Akar’a Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Mehmet Özhaseki ile Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız eşlik etti. Valilikte kısa bir açıklama yapan Akar, terörle mücadelenin sürdürüleceğini belirterek, “Ülkemizin ve milletimizin de hak ve menfaatlerini korumak çerçevesinde gerekli faaliyetlerimizi, operasyonlarımızı yapmaya devam ediyoruz. En son terörist etkisiz hale gelene kadar mücadele devam edecek” dedi.

“Sonuçları Hep Birlikte Takip Ediyoruz”

Yeni görevi için, “Hemşerilerimin dualarını bekliyorum” diyen Akar, gazetecilerin bedelli askerlik sorusuna şu cevabı verdi:

“Bildiğiniz gibi bedelli askerlikle ilgili Milli Savuma Bakanlığı bünyesinde gerekli, ilgili personelle ilgili birimlerle gerekli koordinasyon yapılmak suretiyle bir hazırlık çalışması yapıldı. Bu çalışma Meclis’imize sunuldu. Bu çalışma şu anda komisyonda ve Genel Kurul’da görüşülecek ve bu çerçevede gerekli sonuçları hep birlikte takip ediyoruz. Çıkacak yasanın da ülkemize, milletimize, gençlerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.