Öne Çıkanlar gündem özeti gündem başlıkları Afrin Muhbir ysk Hakkari çin pkk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti A Milli Kadın Voleybol Takımı ak parti sözcüsü ömer çelik

Bakan Akar “Sıfır” Noktasında

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve kuvvet komutanları Çukurca kırsalında yer alan sınırın sıfır noktasındaki Dağbaşı Üs Bölgesinde inceleme ve denetlemelerde bulundu. Akar, Milli Savunma Bakanı olarak ilk ziyaretini Hakkari’ye yapmış oldu.

Bakan Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve kuvvet komutanları ile Hakkari’nin Çukurca ilçesine kırsalında bulunan Dağbaşı Üs Bölgesinde inceleme ve denetlemelerde bulundu. Akar, Irak sınırının sıfır noktasındaki 2 bin 270 rakımlı tepede askerlerden bilgi aldı. Yüksekova’ya da geçen Bakan Akar, Orgeneral Güler ve kuvvet komutanları çeşitli birlik ve karargahlarda incelemelerde bulunuyor. Akar, Güler ve Kuvvet Komutanları, Hakkâri Valisi Cüneyit Orhan Toprak’ı da ziyaret etti. Öte yandan Bakan Akar, Milli Savunma Bakanı olarak ilk ziyaretini Hakkari’ye yapmış oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.