Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer Pandemi cumhurbaşkanı erdoğan çin tesk genel başkanı bendevi palandöken chp türkiye istatistik kurumu gündem özeti tüik beşiktaş abd

Bakan Arslan: Bizim Derdimiz Bu Millete Hizmet Etmek

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, “Sayın cumhurbaşkanımızın da AK Parti olarak da bizim derdimiz bu millete hizmet etmek. Biz bu millete daha iyi nasıl hizmet ederiz diye dertlendiğimiz için ona göre davranıyoruz” dedi.

Bakan Arslan, Gaziantep ziyareti kapsamında AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Burada bir konuşma yapan Arslan, AK Parti’nin diğer partilerden en büyük farkının “ ‘Tamam, dört yıl rahatız. Keyfimize bakalım’ ” dememesi olduğunu söyledi. Arslan, “Seçimin bittiği günün ertesi gün sanki tekrar seçim varmış gibi hazırlıklarımıza devam ediyoruz ve özellikle ortaya koyduğumuz hedeflerin birini gerçekleştirdiğimizde ‘tamam, bu hedefi gerçekleştirdik, bize yeter’ demiyoruz” şeklinde konuştu.

“BİZ BUNA HEP HAZIRLIKLIYIZ”

Bakan Arslan, 24 Haziran’da gerçekleşecek olan erken seçime ilişkin de değerlendirmede bulundu. Sandığın iki ay sonra vatandaşın, asli sahibinin, hakemin ve karar vericinin önüne geleceğini kaydeden Arslan, “Biz buna hep hazırlıklıyız. Biz günübirlik düşünmüyoruz. Biz uzun soluklu düşünüyoruz, uzun soluklu hedeflerimiz var. O hedeflere varmak içinde her gün ama her gün çalışmaya hazırız” ifadelerini kullandı.

“BİZİM DERDİMİZ BU MİLLETE HİZMET ETMEK”

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın erken seçimin 24 Haziran’da olacağını söylediği günden itibaren ‘hodri meydan’, ‘biz hazırız’, ’biz sizi yıkacağız’ diyenlerin şimdi oyunbozanlık yapmaya başladığının altını çizen Arslan, “ ‘Efendim ben hazırlıklı değilim’, ‘Efendim sen beni gafil avladın.’ Arkadaş ben seni gafil avlamadım. Benim derdim seni gafil avlamak değil, benim derdim Sayın Cumhurbaşkanımızın da AK Parti olarak da bizim derdimiz bu millete hizmet etmek. Biz bu millete daha iyi nasıl hizmet ederiz diye dertlendiğimiz için ona göre davranıyoruz. Yoksa Kılıçdaroğlu hazırlıklı mı, kendine güvenip meydana çıkar mı çıkmaz mı, ona bakmıyoruz. Bunu siz gayet iyi biliyorsunuz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.