Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken şehit adana tüik fetö abd tesk yunanistan babacan

Bakan Bozdağ: Türkiye Daima Kazanacak Terör Kaybedecektir

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, “Bugüne dek hiçbir terör örgütü, hedefine ulaşamamıştır, bugün de bundan sonra da ulaşamayacaktır. Türkiye daima kazanacak, terör kaybedecektir” dedi.

Bakan Bozdağ Şemdinli'de yaşanan terör saldırısına ilişkin Twitter hesabında paylaşımda bulundu. Yaptığı paylaşımda terör eyleminde şehit olanlara rahmet yakınlarına başsağlığı ve yaralılara şifa dileyen Bozdağ, terörle mücadelenin dün olduğu gibi bugün ve yarın da süreceğini, bu mücadelenin engellenemeyeceğini belirtti.

Teröre, terör örgütlerine karşı etkin ve kararlı mücadele yürüten hükümete ve güvenlik güçlerine güvenilmesi ve inanılması gerektiğinin altını çizen Bozdağ “Birliğimizi, dirliğimizi, kardeşliğimizi bozmak isteyenlere karşı sağduyuyu elden bırakmamalıyız. Terör, eninde sonunda kaybedecektir. Bugüne dek hiçbir terör örgütü, hedefine ulaşamamıştır, bugün de bundan sonra da ulaşamayacaktır. Türkiye daima kazanacak, terör kaybedecektir” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.