Öne Çıkanlar kılıçdaroğlu tesk genel başkanı bendevi palandöken palandöken şehit esnaf Akşener DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan fenerbahçe babacan Vergi EMİNE ERDOĞAN çin

Bakan Işık'tan Boşaltılacak Askeri Alanlara İlişkin Açıklama

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, bakanlığı adına kullanma izni alınan orman arazilerinin 1245 hektar olduğunu söyledi.

CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci’nin soru önergesini yanıtlayan Milli Savunma Bakanı, boşaltılacak askeri alanların maliyetlerinin, şehir merkezindeki kışlaların taşınacağı yeni konuş yerlerinde ihtiyaç duyulan bina ve tesislerin kesin olarak tespit edilmesinden sonra belirlenebileceğini söyledi.
Kullanım ihtiyacı kalmayan taşınmazların mevcut talepler doğrultusunda kamu yararı dikkate alınarak diğer kurum ve kuruluşlara tahsis edilmek üzere Hazine’ye iade edildiğini belirten Milli Savunma Bakanı, muhtelif illerde Kuvvet Komutanlıkları veya bakanlığı bağlılarınca kullanılmasına ihtiyaç duyulmayan veya değerlendirilmesi imkanı bulunmayan taşınmazların tespit edilmesine yönelik çalışmaların devam ettiğini kaydetti.
Milli Savunma Bakanı Işık, bakanlığının ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin mülkiyetinde herhangi bir taşınmaz bulunmadığını, Maliye Bakanlığınca tahsis edilen ve Orman ve Su İşleri Bakanlığınca kullanım izni verilen taşınmazların kullanıldığını ifade etti.
Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, bakanlığı adına kullanma izni alınan orman arazilerinin 1245 hektar olduğunun tespit edildiğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.