Öne Çıkanlar kosgeb çin Alkın Kalkavan Kara liste 24 Haziran seçimleri Alpay Karadağ İyi Parti Kulp 25 Mart Gündemi 25 Mart 2017 Gündemi 23. Dünya Enerji Kongresinin ilk gününde hangi liderler bir araya geldi ege ihracatçı birlikleri

Bakan Kurum: "Serhat Oğuz'un Projelerinin Arkasındayız"

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kahramankazan’ın her zaman devletin milletin yanında olduğunu belirterek, “Kahramankazan’ın 31 Mart’ta da biz tercihini istikrar ve güvenden yana kullanacağından eminiz. Hep birlikte Kahramankazan’ın geleceğini inşa edeceğiz” dedi. AK Parti’nin ve Cumhur İttifakı’nın Kahramankazan Belediye Başkan Adayı Serhat Oğuz’a destek isteyen Kurum, “Kahramankazan’ı eğitimiyle, üretimiyle, sağlığıyla, enerjisiyle, termal turizmiyle, ulaşımıyla en iyi yere taşıyacağız. Başkanımız Serhat Oğuz Bey’in her türlü projesinin arkasındayız. Her türlü projesine, hemşehrilerimizin ihtiyacı olan her şeye bakanlık olarak destek vereceğiz” dedi.

Bakan Kurum, Kahramankazan’da sivil toplum kuruluşları temsilcileri, iş insanları, muhtarlar, şehit yakınları ve gaziler, Cumhur İttifakı’nın belediye meclis üyesi adayları, aday adayları, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlarla kahvaltı programında bir araya geldi. Programa MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, AK Parti’nin ve Cumhur İttifakı’nın Kahramankazan Belediye Başkan Adayı Serhat Oğuz, AK Parti ve MHP İlçe teşkilatı üyeleri ile vatandaşlar katıldı.    

Oğuz’la hizmete devam edecek

Bakan Kurum, burada yaptığı konuşmada, Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk’ün 15 yıllık başkanlığı süresince ilçeye birçok hizmet ve proje kazandırdığını söyledi. Kahramankazan’a yönelik bu hizmet ve yatırımların AK Parti’nin ve Cumhur İttifakı’nın Adayı Serhat Oğuz’la 31 Mart’tan sonra devam edeceğini vurgulayan Kurum, “İnşallah 31 Mart’ta, Serhat Oğuz başkanımız, Lokman Ertürk başkanımızdan alacağı hizmet bayrağını daha ileriye taşıyacak” dedi. 

Sanayi ve turizm merkezi olacak

Kurum, Kahramankazan’la ilgili 1/100.000’lik imar planlarının tamamlandığını anlatarak, Kahramankazan’ın en hızlı gelişen ilçelerden olduğunu söyledi. Önümüzdeki süreçte Kahramankazan’ın sanayinin ve ileri teknolojinin merkezi olacağını ifade eden Kurum, “Kahramanakazan sanayinin, turizmin ve termal turizmin merkezi olacak. Kahramanakazan Afyon’un dışında bir termal turizm merkezi haline gelecek” dedi.

Kahramankazan’a müjdeler verdi

Kahramankazan’da yapılacak projelere ilişkin bilgi veren Kurum, Kahramankazan’da 15 Temmuz hain darbe girişiminin engellenmesinde 9 şehit, 92 gazi verildiğini anımsatarak, Kahramankazan'da 15 Temmuz destanını unutturmamak için o gece yaşananların anlatılacağı bir müze inşa edileceğini söyledi. Kurum, bakanlık olarak, yapılacak müze için gerekli alanı Kültür ve Turizm Bakanlığı’na tahsis ettiklerini, ayrıca 15 Temmuz Milli Direniş Parkı'nı da ilçeye kazandıracaklarını anlattı. Ankara'da 5 Millet Bahçesi projesini hayata geçireceklerini söyleyen Kurum, ayrıca Kahramankazan'a da bir millet bahçesi yapılacağını söyledi. Kurum bu millet bahçesinin TOKİ eliyle yapılacağını söyledi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı olarak da kentsel dönüşümde kararlı olduklarını vurgulayan Kurum, “Kahramankazan'da riskli yapılarımızı tespit ettik. Satıkadın ve Kayı mahallelerinde kentsel dönüşüm çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Hemşehrilerimize, Kahramankazan’a her türlü desteği vermeye hazırız. TOKİ Kahramankazan’daki kentsel dönüşüme girecek. İnşallah Kahramankazan’ımız da bu kentsel dönüşüm projesini TOKİ eliyle yürüteceğiz. TOKİ Başkanı’na gerekli talimatları verdim" diye konuştu.

Oğuz’un tüm projelerinin arkasındayız

Kahramankazan’ın her zaman devletin milletin yanında olduğunu vurgulayan Kurum, “Kahramankazan’ın 31 Mart’ta da biz tercihini istikrar ve güvenden yana kullanacağından eminiz. Kahramankazan kendine yakışanı yapacaktır. İnşallah hep birlikte Kahramankazan’ın geleceğini inşa edeceğiz. Kahramankazan’ı eğitimiyle, üretimiyle, sağlığıyla, enerjisiyle, termal turizmiyle, ulaşımıyla en iyi yere taşıyacağız. Bu projelerle ilgili başkanımız Serhat Oğuz Bey’in her türlü projesinin arkasındayız. Her türlü projesine, hemşehrilerimizin ihtiyacı olan her şeye bakanlık olarak destek vereceğiz. Bu vesileyle Kahramankazan Belediye Başkan Adayımız Serhat Oğuz kardeşime ve Büyükşehir de de Mehmet Özhaseki’ye desteklerinizi bekliyoruz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.