Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan merkez bankası 10 Kasım amerika tsk çin transfer cumhurbaşkanı abd TÜRKPA Azerbaycan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sahil Babayev Saç dökülmesi tedavisinde ne gibi yöntemlere başvurulur

Bakan Müezzinoğlu: 6 Bin 831 İş Yerinde İşin Durdurulmasına Karar Verildi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 2010-2016 yılları arasında, 90 bin 763 iş yerinde teftiş gerçekleştirildiğini, 6 bin 831 iş yerinde işin durdurulmasına karar verildiğini ve 22 bin 92 iş yeri için idari para cezası uygulandığını belirtti.

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer’in soru önergesini yanıtlayan Bakan Müezzinoğlu, bakanlığı tarafından, iş kazaları ve meslek hastalıklarının önlenebilmesi, iş sağlığı ve güvenliği alanında yaşanan sorunlara kalıcı çözümler getirilmesi amacıyla eğitim ve bilinçlendirme faaliyetlerinin yapıldığını ifade etti.

Mevcut çalışmalara ek olarak iş sağlığı ve güvenliği açısından en riskli sektörlerin başında gelen inşaat, maden, metal ve taşımacılık sektörlerine yönelik “İş Sağlığı ve Güvenli Alanında Milli Seferberlik" kampanyası başlatıldığını belirten Müezzinoğlu, “2010-2016 yılları arası programlı ve program dışı olmak üzere 90 bin 763 iş yerinde teftiş gerçekleştirilmiş, 6 bin 831 iş yerinde işin durdurulmasına karar verilmiş ve 22 bin 92 iş yeri için idari para cezası uygulanmıştır” dedi. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.