Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken fetö şehit adana abd tesk yunanistan tüik Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Bakan Özlü''den 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı
Bilim,Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr.Faruk Özlü, "İktidarımızın her döneminde olduğu gibi bundan sonrada sendikalarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla, birlik beraberlik anlayışı içerisinde istişare halinde olacağız. Emekçilerimizin sorunlarının çözümü için çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

Bakan Özlü,
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutlayarak bir mesaj yayımladı. Bakan Özlü mesajında; "Alın terinin, dayanışmanın, emeğin günü olan 1 Mayıs; dünya tarihinde hak arama mücadelesinin sembolü olduğu gündür.
Çalışan, üreten kesimlerin beklentilerinin ve taleplerinin karşılanması, sorunlarına çözüm üretilmesi, çalışma hayatımızın temel unsurlarındandır.
Bakanlığımızın faaliyet alanındaki sanayi kesiminde olduğu gibi diğer alanlarda da çalışma hayatının ileri seviye standartlarında yer alması için çok önemli adımlar atan ülkemiz, 16 Nisan referandum sonrası ortaya çıkan yeni yönetim sistemi ile ihtiyaç duyulan reformları kararlılıkla hayata geçirecektir.
İktidarımızın her döneminde olduğu gibi bundan sonrada sendikalarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla, birlik beraberlik anlayışı içerisinde istişare halinde olacağız. Emekçilerimizin sorunlarının çözümü için çalışmaya devam edeceğiz.
Bu vesile ile barış ve kardeşlik içerisinde tüm emekçilerimizin “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutluyorum."
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.