Öne Çıkanlar Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar Koronavirüs chp Covid19 terörist pkk AİLE galatasaray kılıçdaroğlu rusya abd tesk genel başkanı bendevi palandöken

Bakan Sayan: Demokrasi Şehidi Menderes'i Rahmetle Anıyorum

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan, “Millet düşmanları tarafından idam edilen demokrasi şehidi Adnan Menderes'i rahmetle anıyorum” dedi.

Aile Bakan Sayan, idam edilişinin 55. Yılında Adnan Menderes’i andı. Twitter üzerinden açıklamalarda bulunan Sayan, “’Yeter söz milletindir’ diyerek çıktığı yolda millet düşmanları tarafından idam edilen demokrasi şehidi Adnan Menderes'i rahmetle anıyorum. Merhum Menderes ve arkadaşlarının hatıraları aziz milletimizin gönlünde her daim canlıdır, onlara yapılanlar da asla unutulmamıştır. Milletimiz, bağrından çıkardığı ve kendisine hizmetkar olmuş değerlerini bir daha kimseye yedirmeyeceğini 15 Temmuz'da göstermiştir” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.