Bakan Selçuk’tan Köse’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Mamak Belediye Başkanlığı’na aday gösterilen Murat Köse’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. AK Parti Mamak Seçim Koordinasyon Merkezi’nde gerçekleştirilen ziyaret kapsamında 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Köse’ye başarı temennilerini ileten Bakan Selçuk, AK Parti Mamak İlçe Teşkilat mensupları ile de hasbihal etti, hatıra fotoğrafı çektirdi. Köse için her kesimden, her siyasi görüşten vatandaşların desteğini beklediklerini kaydeden Bakan Selçuk, “31 Mart günü Mamaklı kardeşlerimizin güçlü desteği alınarak en iyi sonucun elde edileceğine inanıyorum” diye konuştu.

“Amacımız Mamak’a hizmet”

Bakan Selçuk’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Murat Köse, “Gece gündüz bizimle birlikte canla başla çalışan teşkilatımızın tüm mensuplarına teşekkür ediyorum. Bizim amacımız doğup büyüdüğümüz Mamak’a hizmet etmek. Kalkınma yerelde başlar anlayışıyla halkımızın desteği ile millete hizmet etme yolculuğuna kaldığımız yerden devam edeceğiz. Hemşerilerimizin teveccühü ile Mamak Belediye Başkanı olduğumuz zaman vatandaşlarımız ile uyumlu bir şekilde çalışarak hizmet edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.