Öne Çıkanlar Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar Koronavirüs terörist chp Covid19 AİLE kılıçdaroğlu pkk galatasaray rusya abd tesk genel başkanı bendevi palandöken

Bakan Soylu 30 Ağustos Mesajı Yayımladı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısı ile yayımladığı mesajında, “Ne yıllardır uğraştığımız terör belası, ne de 15 Temmuzun hain zihniyeti bu Aziz Milleti 30 Ağustos 1922’de çıktığı bu yoldan döndüremeyecektir” ifadeleri yer aldı.

Süleyman Soylu, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle bir  mesaj yayımladı. Yayımlanan mesaj şöyle:
 
“Yüce milletimizin gurur günlerinden birini daha hep birlikte idrak ediyoruz. Anadolu toprakları üzerindeki varlığımızın sonsuza kadar tescil edildiği, Kurtuluş Savaşı’mızın nihai zaferi olan Büyük Taarruz ’un 95. yıldönümünü yine aynı heyecan ve gururla kutluyoruz.
 
Aziz milletimizin dünya üzerindeki geçmişi; varoluş mücadeleleri ve zulme karşı insanlık onurunun müdafaasıyla doludur. Dünyanın en kıymetli, en çok arzulanan toprakları üzerinde bin yıldır varlığını sürdürürken, insanlığa ve kendine ait değerleri savunabilmek, elbette ki kolay bir iş değildir.
 
Bizi zayıflatmak, hatta yok etmek isteyenler her daim teyakkuzda ve kapımızda olmuşlardır. İşte 30 Ağustos bu fırsatçılığa verilen sert ve ebedi bir cevaptır. Günümüzde dünyada yaşanan hadiselere bakınca anlaşılmaktadır ki insanlık, tarihteki bunca savaştan alması gereken dersi almamıştır. Barış içinde yaşamanın çok daha kolay olduğu bir dünyada, özellikle Batı Medeniyeti, maalesef “Vekalet Savaşları” gibi yeni yöntemler icat etmektedir. Barışı temin edecek yeni diplomatik yöntemler yerine yeni silahlar, yeni zarar verme biçimleri icat edilmektedir. Oysa 30 Ağustos dünyaya millet iradesinin ve insanlık onurunun her zaman galip geleceğini açıkça göstermiştir.
 
Ne yıllardır uğraştığımız terör belası, ne de 15 Temmuzun hain zihniyeti bu Aziz Milleti 30 Ağustos 1922’de çıktığı bu yoldan döndüremeyecektir. 
 
        Bu vesileyle Aziz Milletimizin, Şanlı Ordumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı tebrik ediyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere milletimizin var oluş mücadelesinde emeği geçen herkesi, bütün şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.