Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen meclis

Bakan’dan Taşeron İşçilerine Müjde
Genel Kurul’da dün akşam bütçe görüşmelerinde milletvekillerinin sorularını yanıtlayan Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, “Genel sistemi bozmayacak şekilde mevcut şu anda sisteme entegrasyonunu en sancısız şekilde yapılmasını sağlayacak çalışma yapılıyor. Sona gelindi, onu söyleyeyim, sona gelindi. İnşallah en kısa süre içerisinde verilen söz harfiyen yerine getirilecektir” dedi.

Taşeron işçilerin durumuna ilişkin, “Hep 'Dolar bozdurun.' deniliyor ama Türk Hava Yolları en son ihalesini, THY uçak alımıyla alakalı dövizle yaptı" şeklinde bir soru geldiğini belirten Canikli, “Başka çaresi yok bildiğim kadarıyla, birkaç firma var zaten dünyada, onların da hangi para cinsinden satış yaptıkları belli. Dolayısıyla, orada başka bir seçenek yok. Bu uygulama, şu andaki genel uygulamaya bir aykırılık teşkil etmiyor” dedi.

“Taşeronda Sona Gelindi”

Taşeron işçilere ilişkin soruya, kesin olarak yerine getirileceğini bundan yana hiçbir kuşku söz konusu olmadığını ancak bunun teknik düzenlemeleri için ciddi çalışmalar yapıldığına dikkat çeken Bakan Canikli, “Orada genel sistemi bozmayacak şekilde mevcut şu anda sisteme entegrasyonunu en sancısız şekilde yapılmasını sağlayacak çalışma yapılıyor. Sona gelindi, onu söyleyeyim, sona gelindi. İnşallah en kısa süre içerisinde verilen söz harfiyen yerine getirilecektir” yanıtını verdi.
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.