Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit tesk adana Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel esnaf Pandemi yunanistan Akşener

Bakanlar Perşembe Günü Yemin Edecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yemin etmesinin ardından bugün Bakanlar Kurulu üyelerini açıklayacak. Bakanların Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki yemin töreninin ise 12 Temmuz Perşembe günü yapılması bekleniyor.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ilk Cumhurbaşkanı bugün TBMM Genel Kurulu’nda yemin edecek. Erdoğan, yemin törenin ardından akşam saat 21.30 ise yeni sisteminin Bakanlar Kurulu üyelerini açıklayacak.

Yeni bakanların TBMM Genel Kurul’da ne zaman yemin edecekleri de belli oldu. Buna göre, TBMM 12 Temmuz Perşembe günü yeni Meclis Başkanı seçecek. Yeni bakanların da aynı gün Meclis Başkanlığı seçiminden önce Genel Kurul’da yemin etmesi planlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.