Öne Çıkanlar gündem özeti terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk MSB gündem başlıkları enflasyon HAVA HAREKATI tesk genel başkanı bendevi palandöken abd CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş

Barış Yarkadaş, Kurbağlıdere'yi Bakana Sordu

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Kurbağalıdere’nin kenarına bakanlığın onayladığı 12 katlı bir otelin yapılacağının gündeme geldiğini belirterek, “Alelacele otel projesine onay verilmesinin gerekçesi nedir?”  sorusunu sordu.

Yarkadaş, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığına sunduğu soru önergesinde şu ifadelere yer verdi:

“Zehir saçan Kurbağalıdere’nin ıslahı bile tamamlanmadan alelacele otel projesine onay verilmesinin gerekçesi nedir? Otel projesi hangi firma ya da firmalara aittir?  Kurbağalıdere’nin ıslah çalışmaları ne zaman tamamlanacaktır? Islah çalışmaları hangi aşamadadır? Otelin yapılacağı bölge deprem riski ve zemin sıvılaşması açısından hangi riskleri taşımaktadır? Bölgenin zemin etüt değerleri nedir?”
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.