Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen meclis

Başbakan Davutoğlu: İnandığını Cesurca Haykıran Bir Kalemdi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Suudi Arabistan ziyareti sırasında geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Hasan Karakaya'nın cenaze törenine katılmak için Fatih Camisi'ne geldi.

Fatih Camii girişinde basın mensuplarına açıklama yapan Davutoğlu, "Çok cesur ve etkin bir kalemimizi, Hasan Karakaya'yı kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Kendisini uzun yıllardır tanırız, biliriz. En zor şartlarda, en zor zamanlarda hiç tereddüt etmeden düşündüğünü, inandığını cesurca haykıran bir kalemdi. O zor zamanlarda, herkesin sustuğu dönemlerde dahi hiçbir zaman, hiçbir zorluk ve baskı karşısında eğilmeden, bükülmeden kalemini hiçbir şekilde herhangi bir ürkeklik içinde kullanmadan cesurca yayın çizgisini sürdürdü" dedi.

Kişiler Yaşadığı Gibi Vefat Eder

Kişiler yaşadıkları gibi vefat ederler. Çok güzel bir hayat geçirdi. Son nefesinde de Hazreti Peygamber'in huzurunda son namazını eda ederek, bu ilahi yolculuğa, Hakk'a rahmete yürüdü. Allah cennete kavuştursun diyorum. Basın camiasına da tekrar taziyelerimi iletiyorum. Yeni bir yıla böyle bir üzüntülü haberle girdik. Ama inşallah önümüzdeki bir yılın ülkemiz, insanlık için hayırlı olmasını, gönül coğrafyamızın hayırlı olmasını diliyorum. Basın camiamızın da hep güzel haberler vermesini temenni ediyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.