Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen

Başbakan Yıldırım: Adaletin Yeri Meclis’tir Yollar Değil

Başbakan Binali Yıldırım, “Yollarda adalet aramak olabilir ama önce adil olacağız, milletin canıyla bedel ödediği 15 Temmuz zaferine 'kontrollü darbe' demekten vazgeçeceğiz. Adaletin yeri Meclis’tir, yollar değildir. Siyaset üretmeden sürece boşa tırpan çalmanın alemi yok” dedi.

Başbakan Yıldırım, Pendik Selah Tersanesi’nde Şehit Kıdemli Üsteğmen Arif Ekmekçi Lojistik Destek Gemisi’nin denize indirilme töreninde konuştu. Yıldırım şu mesajları verdi:

“Ne zaman Türkiye ayağa kalksa ne zaman Türkiye büyümeye, ileriye doğru gitmeye başlasa bundan birileri rahatsız oluyor. Türkiye’de huzuru bozmak, istikrarı sekteye uğratmak için maalesef karanlık planlar hemen devreye giriyor. Terör, bu ihanet odaklarının bildikleri tek dil. Daha dün PKK’lı teröristler Siirt’in Baykan İlçesinde kaymakamımızı Mehmet Kocabey’e haince bir saldırı girişiminde bulundular. Allah’a şükür kaymakamımız ve yanındakiler yara almadan kurtuldu. Bunu niye yapıyorlar çünkü o kaymakamımız o bölgede vatandaşlarımıza hizmet götürmek için terörü sömürüsünü ortadan kaldırmak için gece gündüz demeden çalışıyor. Bu karanlık odaklar haklarını savunduklarını iddia ettikleri vatandaşlarımıza hizmet gitmesini, oraların mamur hale gelmesini maalesef istemiyorlar. Türkiye bir yandan proje üzerine yatırım üzerine yatırım yaparken diğer yandan da ihanet odaklarıyla amansız bir mücadele içinde. Allah’ın izniyle bu mücadele zaferle taçlanacak, bu topraklardan bu terör illetini tamamen yok edeceğiz. 

“Kontrollü Darbe Demek Bu Milletin Hissiyatıyla Adeta Alay Etmektir”

Gönlümüz arzu ediyor ki diğer siyasi partiler bu süreçte, bu mücadelede bizlerle beraber olsun. Bu milletin gördüğü belki de en büyük ihanet olan 15 Temmuz Darbe Girişimi’ne 'kontrollü darbe' demek bu milletin hissiyatıyla adeta alay etmektir. Milletimizin şehir şehir meydan meydan verdiği o destansı özgürlük mücadelesine halel getirmenin leke sürmenin hiç kimsenin hakkı ve haddi olmamalıdır. Yollarda adalet aramak olabilir ama önce adil olacağız, milletin canıyla bedel ödediği 15 Temmuz zaferine kontrollü darbe demekten vazgeçeceğiz. Adaletin yeri Meclis’tir yollar değildir. Siyaset üretmeden sürece boşa tırpan çalmanın alemi yok.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.