Öne Çıkanlar kosgeb çin 2021 FIVB Kadınlar Kulüpler Dünya Şampiyonası 2021 Türkiye Karting Şampiyonası Alkın Kalkavan 20202021 Sezonu Süper Lig 9. Hafta karşılaşmalarının hakemleri belli oldu. Kara liste 18 Yılda 5 Bin 60 Eseri Restore Ederek 19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 2020 CEV Şampiyonlar Ligi 15 Temmuzu anma programı 15 Temmuzda Ankarada hangi yollar kapalı

Başbakan Yıldırım: Başbakanlık Bitti Sorumluluğumuz Bitmedi

Başbakan Binali Yıldırım, “Bundan sonraki dönemde Başbakanlık bitti, ama sorumluluğumuz bitmedi. Ülkeye sorumluluğumuz devam edecek” dedi.

Başbakan Yıldırım, Atatürk Orman Çiftliğinde Başbakanlık Hatıra Ormanı Fidan Dikim Merasimine katıldı. Veysel Eroğlu’nun önce Devlet Su İşleri Genel Müdürü daha sonra Orman ve Su İşleri Bakanı olarak önemli projelere imza attığını dile getiren Yıldırım, Orman ve Su İşleri Bakanlığının kapatıldığını anımsatılınca,  “Allah bir kapıyı kapatır, bir kapıyı açar. Endişe etmeyin” ifadelerini kullandı.

“GİDERAYAK DİKİLİ BİR AĞACIMIZ OLSUN DİYE BURADAYIZ”

Başbakan Yıldırım, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı iken Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu’ndan çok destek aldığını söyleyerek, “Biz bu orman varlığını arttırma, fidan dikme işini çok önemsedik. Sağ olsun bakanımızda bunu aynı şekilde bunu uygulamaya koydu. Bir seferinde ‘biz şu kadar fidan diktik’ falan deyince ‘yok bu kadar dikilmemiştir’ diye itirazlar geldi. Bende dedim ki ‘İnanmayan saysın.’ Bunlar önemli hizmetler, giderayak dikili bir ağacımız olsun diye buradayız” şeklinde konuştu.

“BİZ KONUŞMAYI BECEREMEYİZ AMA İYİ İŞ YAPARIZ”

Başbakanlık kurumunun Cumhurbaşkanlığına dahil olduğunu hatırlatan Başbakan Yıldırım, “Her şeyi ile külliyenin bünyesine girmiş vaziyette. Bakanlıkta henüz daha umudunu yitirme hocam. Parçalandı, birleşti, en sonunda sen çıktın piyasaya; bu seferde Allah kerim diyelim” diye konuştu. “Biz çok iyi konuşmasını beceremeyiz ama iş yapmasını iyi yaparız” diyen Yıldırım, “Hayatımız proje üretmekle geçti. Projeleri hayata geçirdik. İnsanlarımızın hayatını kolaylaştıran, yaşam kalitesini arttıran çalışmalarda hep beraber olduk. Bütün bu işlerin başarılmasında Cumhurbaşkanımızın liderliği ve dirayeti var” dedi.

“YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR”

“Yeni bir dönem başlıyor” ifadelerini kullanan Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ilk hükümetini pazartesi günü vatandaşlarla paylaşacağını dile getirerek, “Böylece yeni dönemi başlatmış olacağız. Bundan sonraki dönemde Başbakanlık bitti, ama sorumluluğumuz bitmedi. Ülkeye sorumluluğumuz devam edecek” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.