Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd adana tesk yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Başbakan Yıldırım: Bunlarda Eser Falan Yok

Başbakan Binali Yıldırım, “Bunların ‘bende bu ülke şunu yaptım, bunu yaptım. Şu eserim var’ diyecek bir şey var mı? Adam o dur ki bu dünyada bıraka bir eser, eseri olmayanın yerinde yeller eser. Bunlarda eser falan yok” dedi.

Başbakan Yıldırım, 19 Mayıs Stadyumu’nda düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap etti. Seçimin iki taraf arasında gerçekleştiğini söyleyen Yıldırım, “Birinci taraf yapım ekimi, ikinci taraf yıkım ekibi. Sanki bunlar ağız birliği yapmışlar AK Parti ne yaptıysa yıkacağız, yaptırmayacağız, projeleri durduracağız, devletin kurumlarını satacağız diyorlar” ifadelerini kullandı.

“BUNLARDA ESER FALAN YOK”

Türkiye’nin yaptığı yatırımları herkesin hayranlıkla takip ettiğini belirten Yıldırım, ancak muhalefetin yapılanları yok etme çabasında olduğunu dile getirerek, “Ama bunlarınki haset. Bu milletin gönlüne giren, gece gündüz bu ülkeye hizmet eden kadroları sindiremiyorlar. Bunların ‘bende bu ülke şunu yaptım, bunu yaptım. Şu eserim var’ diyecek bir şey var mı? Adam o dur ki bu dünyada bıraka bir eser, eseri olmayanın yerinde yeller eser. Bunlarda eser falan yok” şeklinde konuştu.

Ankara’nın 24 Haziran’da sandıkta gereğini yapacağını kaydeden Yıldırım, “Lafazanlıkla, yalanla, dolanla, milletin hayalini çalanlarla değil emaneti 16 yıl boyunca tutan AK Parti’ye tekrar teslim edecek” ifadelerini sözlerine ekledi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.