Öne Çıkanlar gündem özeti cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist MSB gündem başlıkları enflasyon CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş abd fırat kalkanı bugünün gündemi

Başbakan Yıldırım'dan Sarraf Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Rıza Sarraf’a ilişkin “İnşallah içinde bulunduğu bu yanlıştan döner. Zaten kendi de hapisten çıkmanın en kolay yolu ‘satmak’ diyor ‘satarım alıcısı olursa’” dedi.

Başbakan Yıldırım, Sancaktepe’de 1915 Çanakkale Panorama ve Muhsin Yazıcıoğlu Şehitlik Parkı’nın açılışına katıldı. ABD’deki davaya yönelik konuşan Yıldırım, Rıza Sarraf’ın iddialarına ilişkin eleştirilerde bulunarak, “Bir adamı almışlar konuşturuyorlar, onun işi de ‘karakolda doğru söyler mahkemede şaşar ‘hesabına döndü. İlk ifadesinde korktuğu için farklı şeyler söylediğini ifade ediyor, mahkemede korktum onun için ifademi değiştirdim diyor. İnşallah içinde bulunduğu bu yanlıştan döner. Zaten kendi de hapisten çıkmanın en kolay yolu ‘satmak’ diyor ‘satarım alıcısı olursa’” dedi.

Bu davanın hukuki olmaktan çıkıp siyasi bir şekil aldığını belirten Yıldırım, “Amaç Türkiye'yi sıkıştırmaktır, Türk ekonomisini sıkıştırmaktır. Türkiye’yi zora sokmaktır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.