Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken şehit fetö Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel esnaf Akşener DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan yunanistan ABD Başkanı Donald Trump deaş

Başbakan Yıldırım Gürcistan'a Gidiyor

Başbakan Binali Yıldırım, Türkiye-Gürcistan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi ikinci toplantısına katılmak üzere Gürcistan’a gidiyor. Başbakan Yıldırım Gürcistan Cumhurbaşkanı Giorgi Margvelasvili ile görüşecek ve Gürcistan’da bulunan Türkiyeli işadamları ile bir araya gelecek.

Başbakanlık Basın Merkezi’nden (BBM) yapılan açıklamaya göre Başbakan Yıldırım, Türkiye-Gürcistan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi (YDSK) ikinci toplantısına katılmak üzere yarın akşam Gürcistan’a gidiyor.

22-23 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek toplantıda, 19 Temmuz 2016’da  Ankara’da düzenlenen birinci YDSK Toplantısı’nda alınan kararlara ilişkin uygulamalar gözden geçirilecek, yeni işbirliği imkanları ve bölgesel konular ele alınacak. Toplantı dolayısıyla Türkiye-Gürcistan ilişkilerini geliştirmeyi öngören çeşitli belgelere de imza atılacak. Öte yandan Gürcistan ziyareti çereçevesinde Başbakan Yıldırım, Gürcistan Cumhurbaşkanı Margvelasvili ile görüşecek ve Gürcistan’da bulunan Türkiyeli işadamları ile bir araya gelecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.