Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan merkez bankası 10 Kasım amerika çin transfer cumhurbaşkanı TÜRKPA Azerbaycan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sahil Babayev Anıl İlter Savcı Oluyor Kurban kesim bedeli Avrasya Hastanesi

Başbakan Yıldırım Preveze Deniz Zaferini Kutladı

Başbakan Binali Yıldırım, “Deniz Kuvvetleri Komutanlığımızın tüm değerli mensuplarına sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum. Üstlendikleri zor ve önemli görevleri yerine getirirken hayatlarını kaybeden tüm şehitlerimizi de rahmetle, şükranla anıyorum” dedi.

Başbakan Yıldırım, Preveze Deniz Zaferi’nin 478. Yıldönümü ve Deniz Kuvvetleri Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yıldırım, Barbaros Hayrettin Paşa liderliğinde kazanılan Preveze Deniz Zaferi’nin tarihe damga vurduğunu ifade ederek “Bu zafer, donanmamızın gücünü ortaya koyduğu gibi, denizcilerimizin kahramanlık ve cesaretini de gözler önüne sermiştir” dedi.

Deniz Kuvvetleri’nin bugün de modern ve gelişmiş donanımıyla milli savunma imkan ve kabiliyetlerine hayati katkılar sağladığını belirten Yıldırım,“İnanıyorum ki, üç tarafı denizlerle çevrili olan ülkemiz, tarihten aldığı ilhamla denizcilikte lider ülkeler arasında gücünü arttırmaya devam edecektir. Bu vesileyle Deniz Kuvvetleri Komutanlığımızın tüm değerli mensuplarına sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum. Üstlendikleri zor ve önemli görevleri yerine getirirken hayatlarını kaybeden tüm şehitlerimizi de rahmetle, şükranla anarken, gazilerimize sağlıklı ömürler diliyorum” açıklamasında bulundu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.