Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon gündem özeti CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş abd fırat kalkanı bugünün gündemi

Başbakan Yıldırım’dan 15 Temmuz Anması Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, “Ana muhalefet partisinin alınganlık göstermesine lüzum yok. Biz de yazılı davet filan almadık. istiklal mücadelesi için davete ihtiyaç yok” dedi.

Başbakan Yıldırım, 15 Temmuz sergisini gezdikten sonra gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. 15 Temmuz anma törenlerine CHP’nin çağırılmadığı yönündeki ifadelere yanıt veren Yıldırım, 15 Temmuz ruhunun canlı tutulması gerektiğine vurgu yaparak, “Meclis'te o gün yaşananlara kimse davet etmedi. Biz kendiliğimizden kalktık gittik. Aynı saatte, aynı yerde herkes toplansın diye ilan ediyoruz. Ana muhalefet partisinin alınganlık göstermesine lüzum yok. Biz de yazılı davet filan almadık. Bu Meclis Başkanlığı’mızın yaptığı bir organizasyondur. Yani istiklal mücadelesi için davete ihtiyaç yok. Bu mücadele yediden yetmişe hepimizin en temel görevidir” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.