Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Melatonin hormonu Mangal En İyi Uluslararası Film Cansu İvecen Kuru Gürültü Halil İbrahim Bekdemir Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı Entube hasta sayısı

Başbakan Yıldırım’dan İnce’ye: Cıbılın Kabadayısı

Başbakan Binali Yıldırım, CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’yi eleştirirken, “Apolet sökmek traktöre binmeye benzemez. Şehit onbaşılar, nene hatunlar daha ölmedi. Bu tip böyle atıp tutanlara bizim memlekette ne derler biliyor musun, cıbılın kabadayısı. AK Parti, Türkiye’nin partisidir. Devletle milleti buluşturduk. Ankara’nın kapılarını millete açtık. Millete. Vatandaş eşittir  dedik, ikinci vatandaş yok dedik, ayrımız gayrımız yok dedik. 81 milyonu kardeş gördük bir olduk beraber olduk kucakladık” dedi.

Başbakan Yıldırım, 24 Haziran seçimleri çerçevesinde Tokat’da düzenlenen mitingde konuştu.

Yıldırım, 24 Haziran seçimlerinin AK Parti ve Cumhurbaşkanlığı için bir zafer olacağını belirterek, “Bu ay iki bayram kutluyoruz. Birincisini şuan idrak ediyoruz, Ramazan Bayram. İkinci bayram da önümüzdeki hafta zafer bayramı, seçim bayramı olacak.  İki bayram da mübarek olsun” diye konuştu.

İNCE’YE “APOLET” TEPKİSİ

Cumhurbaşkanı Adayı İnce’ye “apolet” tepkisini bir kez daha dile getiren Yıldırım, şöyle dedi:

“Apolet sökmek traktöre binmeye benzemez. Şehit onbaşılar, Nene Hatunlar daha ölmedi. Bu tip böyle atıp tutanlara bizim memlekette ne derler biliyor musun, cıbılın kabadayısı. AK Parti, Türkiye’nin partisidir. Devletle milleti buluşturduk. Ankara’nın kapılarını millete açtık. Vatandaş eşittir dedik, ikinci vatandaş yok dedik, ayrımız gayrımız yok dedik. 81 milyonu kardeş gördük bir olduk beraber olduk kucakladık. Biz birlikte Türkiye’yiz.”

 EKONOMİ SAĞLAM DA SİZİN AKIL HOCANIZ SAKAT

Ekonominin kötüye gittiğini söyleyen siyasilere seslenen Başbakan Yıldırım, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Tutturmuşlar ‘ekonomi kötüye gidiyor’ diye. Boşuna sevinmeyin. Türkiye'nin ekonomisi sağlam da sizin akıl hocalarınız sakat. Madem durum kötü, 2018’in ilk 4 ayının büyümesi 7,4 oldu. Dünyada büyümede yine bir numara olduk. Buna ne diyeceksiniz. Türkiye AK Parti döneminde son 15 yılda üst üste 5,7 büyüme gerçekleştirdi. Onun için 15 yılda Türkiye'yi 3 kat büyüttük. Geçmiş dönemlerde böyle bir büyüme yok. Bu başarı Türkiye'yi milletimizle el ele vererek büyük hedeflere taşıyan AK Parti kadrolarının başarısıdır. Türkiye'nin İnsansız Hava Aracı ne zaman yapıldı? Bunu Sayın İnce'ye bir sorun. Türkiye bugün hidroelektrik santrallerinin türbinlerini üretmeye başladı. Bundan bunların haberi var mı? Savunma sanayinde yerli üretim yüzde 65'e çıktı. Bunların bununla alakası var mı? Enerjide yüzde 65 olan dışa bağımlılığımızı yüzde 50'nin altına indirdik bu işten haberleri var mı?”

AK Parti’nin millete 16 yıldır canla başla hizmet verdiğine dikkat çeken Yıldırım, “Yapılamaz denilenleri yaptık. Aşılamaz sorunları tek tek aştık. Ferhat olduk dağları deldik, vesayetçilere papuç bırakmadık. Canımız pahasına milletin emanetine sahip çıktık” dedi.

Başbakan Yıldırım, Tokat’a yeni bir hava limanı yapacaklarının müjdesini de verdi.

Tokatlılara seslenen Başbakan Yıldırım, ”Tokat,  gün bugündür, vakit Tokat vaktidir, vakit Türkiye vaktidir. Güçlü Meclis, güçlü Türkiye için 24 Haziran’da ‘evet’ diyecek misiniz. Tokat, 24 Haziran’da yıkım ekibine bir Osmanlı tokadı vuracak. Birliğimiz için, dirliğimiz için, kardeşliğimiz için evet diyecek misiniz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.