Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd adana tesk yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Başbakan Yıldırım’dan Kılıçdaroğlu’na: 14 Ay Var Biraz Daha Oyalan

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun erken yerel seçim önerisine ilişkin, “15 senedir yenile yenile yenilgiye doğmadın mı? Şurada 14 ay var biraz daha oyalan. 3 günün beyliği de beyliktir” dedi.

Başbakan Yıldırım, AK Parti Nevşehir 6. Olağan İl Kongresi’nde konuştu. Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun erken yerel seçim önerisine yanıt verdi. Yerel seçimlere 14 ayın kaldığını belirten Yıldırım, “Kılıçdaroğlu sabırsızlanıyor, diyor ki ‘gelin şu yerel seçimleri öne alalım’. 15 senedir yenile yenile, yenilgiye doğmadın mı? Şurada 14 ay var biraz daha oyalan. 3 günün beyliği de beyliktir” dedi.

“Türkiye’de Hayatından Tek Memnun Olan Adam Kılıçdaroğlu”

Yıldırım, Kılıçdaroğlu'na yönelik eleştirilerini sürdürürken, “Yatıyor kalkıyor o konuşmayı hatırlıyor, ‘Başbakan dedi ki kamyoncular hayatından memnun eğer memnunsanız gidin Binali Yıldırım’a oy verin’ diyorlar. Kılıçdaroğlu bakın şunu aklına koy, kamyoncuların da mobilyacıların da vatandaşın da derdi bizim derdimizdir. Kamyoncuların derdiyle ilgilenmek istiyorsan git onlara de ki ‘Sertavul geçidi eskiden nasıldı şimdi nasıl? Elmadağ rampaları eskiden nasıldı şimdi nasıl? İstanbul’dan Afyon’a kaç saatte gidiyorsunuz şimdi kaç saatte gidiyorsunuz?’ Aslında Türkiye’de hayatından tek memnun olan adam Kılıçdaroğlu, dert, kasavet, iktidar, sorumluluk yok” diye konuştu.

“Hakan Atilla Üzerinden Türkiye'yi Mahkum Etmeye Çalışıyorlar”

Başbakan Yıldırım, ABD’de görülen Atilla davasına ilişkin ise, kararın önceden verildiğini belirterek, “Hakan Atilla üzerinden Türkiye’yi mahkum etmeye çalışıyorlar, hesap bu. Kim yapıyor, FETÖ’cülerle kol kola girmiş yargıçlar, savcılar yapıyor. FETÖ’cülerin yazıp çizdiği, hazırladığı dosyayı açıyorlar mahkemede, buna göre suçlama yapıyorlar. Sonunda da jüri üyelerine diyorlar ki 'Somut bir delil olmasa da siz suçlamaktan çekinmeyin. Bir delil olması gerekmiyor, siz suçlamaya devam edebilirsiniz.' Bunun adı da 'bağımsız yargı' oluyor. Bize hukuk dersi vermeye çalışanlar, bu davada hukuku katletmişlerdir” dedi.

Kudüs kararını anımsatan Yıldırım, Türkiye’nin komşularının hukukuna da sonuna kadar sahip çıkacağını ifade ederek, “Önüne gelene İran'a, Afganistan'a, Pakistan'a ayar vermeye çalışanlar, iç işlerini dizayn etmeye çalışanlar şunu bilmelidir ki Türkiye her zaman haksızlıkların karşısında hakkın sesini haklının sesini yükselten ülke olmaya devam edecektir” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.