Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan bugünün gündemi terörist pkk cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan azerbaycan suriye Kent diyarbakır Ayyuka eNBE akbank

Başkan Çetin: “Bahanelerin Arkasına Sığınmadan Hizmet Üretmemiz Gerekiyor”

Çukurova Belediyesi’ni ziyaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Adana’da CHP’li belediye başkanlarının başarısından gurur duyduğunu söyledi. CHP’li adayların 31 Mart yerel seçimlerinde büyük başarı elde ettiğini belirten Faik Öztrak, “Çukurova Adana’nın çok özel bir ilçesi. Burada başarılı çalışmalar yaptığınızı görüyorum” dedi.

"BELEDİYELERİMİZİN BAŞARISI BİZİ GURURLANDIRIYOR"

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, CHP’li belediye başkanlarının başarısının kendilerini gururlandırdığı söyledi.
Çeşitli toplantı ve etkinliklere katılmak için Adana’ya gelen Faik Öztrak, CHP’li belediye başkanları ile de görüştü. Bu kapsamda Çukurova Belediyesi’ni ziyaret eden Faik Öztrak, “Gördüm ki Adana’daki belediyelerimiz çok başarılı. Seçimin üzerinde sadece 6 ay geçmesine karşın belediye başkanlarımız güzel işler yapmışlar. Çukurova Adana’nın çok özel bir ilçesi. Sizlerin de burada yaptığı önemli hizmetler olduğunu biliyorum. 31 Mart’ta önemli bir başarı elde edildi. Önümüzdeki seçimde daha da başarılı olunacağına inanıyorum” dedi.


VATANDAŞIN SORUNUNA ÇÖZÜM ÜRETTİK

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de Faik Öztrak’a yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. 31 Mart seçimlerinde yüzde 60’a yakın oy oranı yakaladığını belirterek, “Bunu halka dokunarak, çoğulcu ve katılımcı belediyecilik anlayışı ile başardık. 5 buçuk yıl hiç ara vermeden her hafta halk günü yaptık. Sosyal medya üzerinden vatandaşın sorununa çözüm ürettik. Yetmedi haftada 3 gün mahalle toplantısı ile vatandaşın karşısına çıktık. Yani her zaman vatandaşla iç içeydik” şeklinde konuştu.
Türkiye’ye örnek olan projelere imza attıklarını ifade eden Başkan Soner Çetin, 13 emekli dinlenme evi, 4 kadın sohbet ve dayanışma evi ile 7 kreş açtıklarını açıkladı. Başkan Soner Çetin, yeşil alanların artırılmasına büyük önem verdiklerini vurguladığı konuşmasında Çukurova’daki 212 parkın 108’i son 5 yılda hizmete soktuklarını söyledi.

GENEL İKTİDAR BELEDİYELERDEN GEÇİYOR

CHP’li belediye başkanlarının başarısının partiye genel iktidarın yolunu açacağını belirten Başkan Soner Çetin, “Bunun için bahanelerin arkasına sığınmadan hizmet üretmemiz gerekiyor” ifadesini kullandı.

Faik Öztrak’ın Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’i ziyaretine Adana Milletvekili Orhan Sümer ve Burhanettin Bulut, Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan, Bursa Milletvekili Yüksel Özkan, Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi ve Çukurova İlçe Başkanı Remzi Ümit Atay da katıldı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.