Öne Çıkanlar galatasaray Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar Covid19 terörist rusya chp bugünün gündemi enflasyon gündem özeti AİLE cumhurbaşkanı erdoğan

Berberoğlu’ndan Açıklama: Benden İftiracı Çıkmaz

Tutuklu CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu, “Adaletin tecelli etmesi engellenebilir, hukuken aklanmam gecikebilir, çektiğim eziyet uzayabilir ama hiçbir halde benden suçlu, iftiracı ve ortada bir suç olmadığı için itirafçı çıkmaz” dedi.

Berberoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Eğer yakında bu içeride olan zatla alakalı Kılıçdaroğlu’nun bağlantısı çıkarsa şaşmayın. İçeriden değişik haberler alıyorum; ‘buradan çıktım çıktım, çıkmadığım takdirde açıklamalarda bulunacağım’ diyor, içerideki zat” şeklindeki sözlerine yanıt verdi.

Berberoğlu’nun, avukatları Murat Ergün ve Yiğit Acar aracılığıyla yayımladığı açıklama şöyle:

“Haksız ve hukuksuz mahkeme kararı ile 2 aydır bir koğuşta tek başıma kalıyorum. Görüştüğüm kişiler, beni ziyarete gelen 50 kadar CHP’li milletvekili ile avukatlarımdan ibarettir.
Bu görüşmelerin tamamında neler konuşulduğu kendilerine sorulabilir. Ama hepsinde hukuki durumumu anlattığımı, adaletten umudumu kesmediğimi söylediğimi hatırlıyorum. Rivayet kipiyle aktarılan hususlarda yanılma veya yanıltma yoksa kötü niyet vardır.
Son olarak şunu söylemeliyim ki, adaletin tecelli etmesi engellenebilir, hukuken aklanmam gecikebilir, çektiğim eziyet uzayabilir ama hiçbir halde benden suçlu, iftiracı, ve ortada bir suç olmadığı için itirafçı çıkmaz.
Bu konuda başka bir açıklama yapmayacağımı kamuoyuna saygıyla duyururum.”
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.