Öne Çıkanlar terörist MSB Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti fırat kalkanı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu cumhurbaşkanı erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu Kovid19 cumhurbaşkanı pkk

Bilim, Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Özlü'nün 19 Mayıs Mesajı
Bilim, Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, "Atatürk’ün  Samsun'da yaktığı bağımsızlık ateşi ile  çöküş süresine girmiş bir milletinin umutlarının yeniden canlanması ve aydınlığa kavuşmasının ilk adımı olan 19 Mayıs 1919, zor  şartlar altında dahi çıkış yolunu bulabilen Türk Milletinin tarihteki en güzel  sayfalarından biridir." dedi 

Bilim, Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü 19 Mayıs Atatürk7ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı yayımladı. Bakan Özlü mesajında; "Bir milletin yarını, geleceği  gençliktir.  Nitelikli, bilgili, Teknoloji odaklı, ideoloji sahibi gençlerimiz olduğu sürece global dünyadaki yerimize ve  geleceğe umutla bakabiliriz.
 
Gençlerine güvenen, gençlerini en iyi şekilde yetiştiren milletlerin gelecekte de var olabileceğini biliyoruz. Yeni ve büyük Türkiye  gençlikle mümkün olacaktır. 
 
Bu kapsamda Bakanlık olarak  sanayiden, teknolojiye, AR-GE alanında tüm gençlerimizi destekliyoruz. Gerekli yasal düzenlemeler için gençlik odaklı çalışıyoruz.
 
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün  Samsun'da yaktığı bağımsızlık ateşi ile  çöküş süresine girmiş bir milletinin umutlarının yeniden canlanması ve aydınlığa kavuşmasının ilk adımı olan 19 Mayıs 1919, zor  şartlar altında dahi çıkış yolunu bulabilen Türk Milletinin tarihteki en güzel  sayfalarından biridir.
 
Bu duygu ve düşüncelerle, tüm milletimizin, gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını içten dileklerimle kutluyorum" dedi.

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.