Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken şehit adana fetö tüik abd tesk yunanistan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

“Bizi Suçlamasınlar Dinlesinler”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Umuyorum bizim Adalet Yürüyüşü’müze ülkeyi yönetenler daha fazla kulak kabartmış olurlar. Suçlamak yerine dinlemek bir yöneticinin temel görevidir. Niçin biz yürüyoruz? Hangi gerekçeyle yürüyoruz? Bize yapılan bütün hakaretlere rağmen neden sessiz kalıyoruz? Neden inançla ve kararlılıkla ‘Adalet Adalet Adalet’ diyoruz. Bizi suçlamasınlar bizi dinlesinler” dedi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu önderliğinde başlayan Adalet Yürüyüşü 18. gününde devam ediyor. Adalet korteji yürüyüşe başlamadan önce, Kılıçdaroğlu basın toplantısı düzenledi. Sivas Katliamı’nın 24. yıldönümü nedeniyle katliamda yaşamını yitirenleri anan Kılıçdaroğlu, “Madımak’ta hayatını kaybedenler hâlâ adalet arıyorlar. Bu nedenle bizim yaptığımız Adalet Yürüyüşü anlamlı. Hiç kimse inancı, kültürü ve siyasi görüşü nedeniyle suçlanmamalı. Herkes düşüncelerini özgürce söyleyebilmeli” dedi.

“Bütün Yurttaşlarımız Adaletli Bir Yönetim İstiyor”

“Sevgili Peygamberimizin şöyle bir Hadis-i Şerifi bir gün adaletli davranmak 60 yıllık ibadetten üstündür” diyen Kılıçdaroğlu, “Biz bir gün değil hepimiz adaletli davranalım diye yürüyoruz. Bize destek veren bütün yurttaşlarımız adaletli bir yönetim, devlet, toplum istiyor. Adaletin egemen olduğu hepimizin düşüncelerini ifade edebildiği, düşüncelerini ifade ettiği için hapse atılmadığı bir düzen istiyoruz. Umuyorum bizim Adalet Yürüyüşü’müze ülkeyi yönetenler daha fazla kulak kabartmış olurlar. Suçlamak yerine dinlemek bir yöneticinin temel görevidir. Niçin biz yürüyoruz? Hangi gerekçeyle yürüyoruz? Bize yapılan bütün hakaretlere rağmen neden sessiz kalıyoruz? Neden inançla ve kararlılıkla ‘Adalet Adalet Adalet’ diyoruz. Bizi suçlamasınlar bizi dinlesinler” şeklinde konuştu.

“Allah’tan Rahmet Dileklerimizi İletiyoruz”

AK Parti Lice İlçe Başkan Yardımcısı Orhan Mercan’ın ve Özalp İlçe Başkan Yardımcısı Aydın Ahi’nin uğradıkları silahlı saldırı sonucu öldürülmelerine değinen Kılıçdaroğlu, “Adalet ve Kalkınma Partisi’nin yöneticilerine başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz. Allah’tan rahmet dileklerimizi iletiyoruz” dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.